Tomi ja Anni RahulaFoto: Stanislav Moshkov
Inimesed
8. aprill 2021, 12:45

Õnnitlused! Anni ja Tomi Rahula tähistavad oma suhtes üht ümmargust ja olulist tähtpäeva

Tänaseks juba aastaid abikaasad Anni ja Tomi Rahula tähistavad 2021. aasta 8. aprillil oma suhtes üht väga olulist tähtpäeva - sel päeval möödub 10 aastat nende tutvumisest. 

Anni jagab sel puhul Instagramis toredat piltidest kokku pandud videot. "10 aastat tagasi saime sõbraks... ja uskumatu või mitte, aga sõbrad siiani!" kirjutab naine. "Nagu näha, Tomil on alatine pokerface väikese muigegaa ja mina liuglen. Super vahva! 10 aastaga niiiii palju seiklusi, reise, lollusi, tõsiseid hetki ja nalju.. ja veel 1 imeline laps."

Tomi ja Anni kohtusid kümme aastat tagasi Lilleküla staadionil jalgpallikohtunikena. Nad määrati samasse mängu ja sealt edasi liiguti juba ühise elu suunas. 

2012. aasta 3. novembril paarike kihlus, pulmad peeti järgmisel suvel, 24. juunil Püha Vaimu kirikus. Pulmakuupäev oli paarile väga oluline, sest sel kuupäeval abiellusid ka Tomi vanemad Lydia ja Tõnis Rahula. Pulmapeol osales 80 inimest ning see peeti restoranis Number9. 

Paari tütar Rubi nägi ilmavalgust 2017. aastal ning Anni ja Tomi on avameelselt rääkinud, et tee lapsesaamiseni oli võrdlemisi keeruline. 2008. aastal elas Tomi üle mootorrattaõnnetuse, mis hakkas tema elu tulevikus oluliselt mõjutama. Pikka aega ei õnnestunud paaril kahte triipu rasedustestil näha ning see viis nad arsti juurde uuringutele, kus selgus, et õnnetuse tõttu pole Tomil enam võimalik loomulikul teel lapsi saada. "Ma olen viljakas, aga minust see viljakus ei tule lihtsalt välja. Selles oli see probleem," on Tomi saates "Hommik Anuga" rääkinud.

Rahulad püüdsid last saada viis aastat - Anni sai hormoonsüste, Tomi aga vajas kunstliku viljastamise protseduuri teostamiseks operatsioone. Kolm korda katsetati Eestis, siis Hispaanias ning lõpuks aitas neid Riias asuv kliinik. Protseduurid läksid maksma 40 000 eurot. Oma kogemuse panid Anni ja Tomi kirja raamatus "Tule meie juurde".