Regé-Jean PageFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
8. aprill 2021, 09:41

„Bridgertonist“ lahkunud Regé-Jean Page'ist saab uus Bond?!

Fännid eesotsas Kim Kardashianiga ahastavad, et "Bridgertoni" täht Regé-Jean Page ei osale sarja teises hooajas. Daily Mail aga kahtlustab, et üleöö seksisümboliks tõusnud täht võib saada Bondi-saagas Daniel Craigi mantlipärijaks.

Page (31) teatas "Bridgertonist" lahkumisest suurel reedel diskreetse säutsuga. "Oli rõõm ja privileeg olla teie hertsog," kirjutas ta Twitteris. Tuhanded fännitarid avaldasid oma ehmatust ja meelehärmi, nende seas koguni Kim Kardashian.

Daily Maili andmeil on ka Netflixi bossid ahastuses - näitlejale olevat pakutud rolli eest hiigelsummasid, kuulu järgi koguni poolt miljonit dollarit. Tema aga ei nõustunud teises hooajas jätkama. Väidetavalt on üks põhjus sarja arvukad lembestseenid - seksisümbolioreool tekitavat Page'is kohmetust, nagu ka kõlakad tema ja ta ekraanipartneri Phoebe Dynevori väidetavast salasuhtest. Teisalt aga on Page'il praegu suurepärane võimalus "Bridgertoniga" saabunud kuulsuse pealt profiiti lõigata ning kinolinale murda. 

Daniel Craig Foto: Reuters/Scanpix

Daily Maili kõrvu on jõudnud kuuldused, et Page'ist võib saada uus James Bond. "Bridgertoni" täht on ka kihlveokontorites soosikuks tõusnud ning jätnud teised võimalikud Bondi-kandidaadid, nagu Tom Hardy ja James Norton, kaugele seljataha. 

Briti leht märgib, et Page'il ongi praegu Los Angeleses käsil ühe suure eelarvega spioonifilmi võtted. Tegu on Netflixi kalleima mängufilmiga "The Gray Man" ("Hall mees"), mille eelarve küünib väidetavalt 200 miljoni dollari kanti. Page'il pole siiski peaosa: filmi staarideks on Ryan Gosling ja Chris Evans. Esimene kehastab jooksus CIA agenti, teine tema vana kolleegi, kes teda jahib.