Inimesed

Seksuaalvägivalla ohvrid ja abistajad on nõutud. Sass Henno: „Eestis on hästi mugav olla vägistaja.“ (22)

LISA KOMMENTAAR

mmm8. aprill 2021, 12:04
Eks seis ole selline ka seepärast, et naiste arvamus möödunud kogemusest muutub ja siis saabki niisama seksist äkki vägistamine. Ülemus lubas midagi head, kui naine temaga seksib- naine nõustus. Nüüd mõni aeg hiljem, kui on olukorda naine seedinud ja mõelnud selle üle, siis jõuab hoopis järeldusele, et teda vägistati. Kuidas nüüd politsei peaks kindlaks tegema, et kas toimus vägistamine või mitte ?
kummaline8. aprill 2021, 11:13
rahvale visati ette küsimus seksuaalse vägivalla õigustamise kohta. Aga peaaegu kõik närivad nüüd Henno kallal. Nii teemast mööda ei maksa kah ikkagi kommenteerida. Ja kui juba läks sellele, siis miks sarve keegi ei kommenteeri, kuigi just tema sõnad on moraalselt vastuvõetamatud? Henno sõnadest aga säärast vastuolu ei leia.
Kai8. aprill 2021, 10:48
Häbi ja valus on lugeda, kuidas Eestis suhtutakse vägistajatesse. Siis jälle ei saada aru, miks inimesed politseisse ei lähe. Pole ju mõtet minna. Ma väidan, et Eestis on valesüüdistusi 1%. Mitte ükski naine ei lähe Eestis kellegi vastu kohtusse juba ette teades, et teda hakatakse mõnitama ja alandama. Eesti mehed on käperdajad ja see on nii vist igas valdkonnas. Ma lihtsalt ei saa aru, milline naine seda normaalseks saab pidada. Miks endast lugupidav ema arvab, et nilbed naljad ning käte püksi ajamine on OK? Oma pojale räägin küll, et seksiks läheb asi alles siis, kui üksteist armastatakse.
kogenud8. aprill 2021, 09:59
egr8. aprill 2021, 09:40
Mis me nüüd siis teeme, paneme iga naise jutu peale mehe vangi või? Isegi kui 10 vägistajat pääsevad hukkamisest, ei kaalu see üles seda et üks süütu mees hukatakse.
Ootuslik Küsimus8. aprill 2021, 08:54
Kas oled raha ja korteri juba M. Kuusiku naisele üle andnud ? Ainult suure suuga lubaja Hass Senno - kirjanik ?!?
Nipik8. aprill 2021, 08:47
Vägistamine, ahistamine ja flirt on kõik ühte patta surutud ja võrdusmärgid vahele pandud. Ahistamine võrdsustatud tapmisega jne. No ei ole olukorrad igal juhul samasugused: mõjuvõimu ärakasutamine on sageli hoopis nagu altkäemaks - lootus voodirõõmude eest paremat tasu saada või koguni abikaasat endale soetada. Aga vahel lootused ei täitu ja siis kukutakse teist poolt mustama. Samas on tegemist ju ebaõnnestunud armusuhtega, mis ei kvalifitseeru kuidagi ahistamiseks. Korgijook ja selle ärakasutamine on muidugi kuritegu. Mõlemapoolne lausjoove ja selle äraksutamine on aga täiesti "hall tsoon",
fuih!8. aprill 2021, 08:16
Mida siin lobiseda - seksipromo käib iga päev avalikult , meedia sellest elabki. Kui see on nii totaalne, siis miks teha nägu, et on olemas mingid piirid. Laste seks on tunnistatud normaalseks, andmata endale aru, et rumalusest "seksida" õrnas lapseeas tuleb inimesele piinlikuna ja häirivana kaasa terveks eluks nii nagu kõik ahistamised täiskasvanuna. Milleks on seksi-organid? Kas lõbutsemiseks? Võibolla selleks, et vaimselt ja füüsiliselt tervena sünnitada ja kasvatada terved lapsed .
juga8. aprill 2021, 07:44
Eestis on väga mugav ennast kirjanukuks tituleerides üritada arvamusliider olla. Aga see ei tee veel targaks.
oi kuidas mulle meeldis8. aprill 2021, 11:03
kui ta eelmine suvi rassismi teema peale põlema läks.Avaldas suisa mitmekümnest punktist koosneva üllitise "kuidas ära tunda rassiste". Nüüd on vaesed neegrid täitsa unarusse vajunud ja Eesti kubiseb rassistidest.
H8. aprill 2021, 07:36
Ma siiski ei saa aru, kuidas endast lugupidav naine joob ennast firmapeol raskesse joobesse. Loomulikult kasutatakse olukord ära. Ohutunne peab alati olema. Kui pornotööstus käib tàistuuridel, siis ei ole naise au kaitsmisest midagi räàkida. Kõik need seksitarvikute poed ja reklaamid. See on haige maailm. Mis dzentelmenid ja kasvatus? Nalja teete. Kui keegi kedagi taguotsast näpistab, siis see on nii väike asi, et mikroskoopiline võrreldes sellega, mida haige aju seoses seksiga suudab välja mõelda.
Sass8. aprill 2021, 07:30
ei ole minu arvates päris normaalse mõistusega!Ei tea,kas ta hr.Kuusiku naisele korteri on juba ostnud?Olen elus üpris palju lugenud,kuid sellise autori üllitisele ei ole juhust olnud komistada,nagu see sassis Sass.Mida ta üldse kirjutanud on,et end kirjanikuks nimetab?
Kahju et8. aprill 2021, 07:28
paljudel läheb aastakümneid analüüsile kas toimus vägistamine või oli vaba tahe
Karma puhastus?8. aprill 2021, 02:00
Suures plaanis ajab Sass praegu õiget asja ning tunnustan teda selle eest. Küll aga 13 aastat tagasi sattusin seltskonda, kus ei räägitud tema enda naiste suhtes toime pandud tegudest just kõige positiivsemates toonides. Kuna tol hetkel olid rääkijad minu jaoks usaldusväärsed naisterahvad, siis on minu jaoks siiani raske näha Sassi siirast huvi vaid pigem näen karma puhastuse missiooni.
Ka teadja8. aprill 2021, 06:34
Ei ole siirast huvi, ega karma puhastuse missiooni. On äärmine, lausa paaniline vajadus pildil olla. Ükskõik millega.
Komment7. aprill 2021, 23:05
Vabaduse all ei pea alati mõtlema liberalismi kui ideoloogia tulemust. Liberalism kui ideoloogia on kasulik mingites oludes ja teistes olukordades on sellel sunnitult tagajärjeks just need samad vaba maailma vabameelse käitumise probleemid - rohkem teiste ärakasutamisi, kuna inimestel ei ole nii palju sisemisi piire. Ei ole, sest nende vastu on süstemaatiliselt tegutsetud. Vabadus on võimalik ka ilma piiride puudumiseta.
Komment7. aprill 2021, 22:59
Kas näiteks laste kasutamine mitte ei ole tekitatud nähe? Kõigepealt lubame kõigil olla nii vabad kui nad vähegi saavad olla ja peale seda hakkame vabadusest tulenevaid kahjusid piirangutega ära hoidma. Kindlasti oli nõuka ajal sama nähtust ja ometi, ametliku moraali järgi ei olnud see nii lubatud kui praegu. Kõik see vaba ja kollasest meediast väljaspool asetsev reklaam ju suunab ka otse mõtlema seksile ja jälle seksile. Väga paljud nn. vaba maailma probleemid on kunstlikult võimendatud levinud hoiakute tõttu ja hoiakuid levitatakse kas ideoloogia tõttu või meelelahutuse abil.
asso7. aprill 2021, 22:48
njah,kui pole sassis sassil oma elu,siis hakkab võõraid elusid elama ja kujutab kuidas teda vägistatakse või kuidas ise vägistab
7. aprill 2021, 22:35
Eestis on üldse lihtne olla ka.a.b.akas ja kurjategija, sest need, kes võiksid eeskuju näidata ja peaksid õigusriigi eest väljas olema, on ise kõige suuremad n.ä.ra.kad. Kui jätkub nah.h.aa.lsu.st kõigile krae vahele lasta, siis oled edukas, kui oled inimlik ja järgid seadust, siis oled lu.u.se.r.
mees teab, mis mees räägib7. aprill 2021, 22:15
Selge see.7. aprill 2021, 23:42
Venn ju oma k0lemuusikaski annab mõista, et on OK tõmmata alaealiste tibide r1ndadevahelt k0kaiini omale ninna. Muide, r2ppar-nark.arid ongi kõige suuremad v2gistajad!
8. aprill 2021, 06:51
Käige minu sõnade, mitte minu tegude järgi. Isa, poja ja püha sassi nimel