Siret TuulaFoto: Kuvatõmmis/ Youtube.com
Saund
7. aprill 2021, 14:17

Eesti lauljatar lööb laineid Soome laulusaates ja püüdleb koha eest poolfinaalis (8)

Tapalt pärit lauljatar Siret Tuula osaleb Soome laulusaates "The Voice of Finland 2021". Praegu on tema saatus televaatajate otsustada ja kaalul pääs poolfinaali. 

Siret võlus oma imekauni häälega juba esimeses voorus, kui esitas Demi Lovato lugu "Warrior". Muuhulgas on tegemist pimevooruga ehk žürii istub laulja poole seljaga ja kuuleb vaid tema häält. Kui esitus meeldib, on võimalik kohtunikel vajutada nuppu, ümber keerata ja näha, kes tegelikult nende ees esineb. Sireti esitus avaldas sedavõrd muljet, et pooled neist otsustasid Siret järgmisesse vooru hääletada. 

Nüüd on võistlustulle jäänud 10 artisti, kes võitlevad koha eest poolfinaalis, nende hulgas ka Siret. Siin saavad arvamust avaldada reede õhtuni ka televaatajad, hääletades saate veebilehel

“Vahel on elus vaja väikest motivatsioonisüsti, kui ise oled oma unistustele käega löönud. Mu ellu tuli väga toetav kaaslane, kes andis mulle indu ennast uuesti proovile panna. “The Voice” on üks mu lemmikumaid talendisaateformaate, olin alati unistanud sellel osalemisest,” avas lauljatar osalemise tagamaid intervjuus Virumaa Teatajale.

Siret Tuula on osalenud ka kohalikus talendisaates “Eesti otsib superstaari”, kus ta 2015. aastal pääses stuudiovoorudeni. "Sõltumata sellest, mida elus olen teinud või kus viibinud, on laulmine olnud ainus asi, mis on olnud minu südamega alati harmoonias. Minu ees ei ole kahjuks avanenud siiamaani piisavalt uksi, mis oleksid mind sellel teel aidanud, aga unistuste poole tuleb edasi võidelda. Minu suureks eesmärgiks on rääkida elus võimalikult palju võõrkeeli - muusika keel on universaalne ja selles keeles teistega suhelda on puhas nauding," sõnas Siret osaledes superstaarisaates