Blogija Mariann Treimann ehk Mallukas.Foto: Erakogu
Inimesed
6. aprill 2021, 21:19

Mallukas kinnitab uut suhet: ta on tegelikult korraga minu vastand ja täpselt samasugune (48)

Mariann Treimann ehk Mallukas kinnitab uut suhet Gert Roosimäega, kes on ühtasi Hendrik Sal-Salleri uue pruudi eksmees. "Jah, minu uus peika on Gert!" kirjutab ta oma blogis

Mallukas ja Gert tutvusid kohtinguäpis Tinder, kus paari vahel puhkes tõeline säde. "See kõlab halvasti, aga me ausalt olime seal ainult korraks ja suht niisama. Ei läinud sinna mingit eluarmastust või üldse midagi otsima. Aga näed, jäime juttu puhuma ja siis mõni aeg hiljem tuli ta mulle sõbra sünnale järele ja nii me suhtlema jäimegi. Nii lihtne see oligi," meenutab Mallukas. 

"Mulle meeldib, et ta on tegelikult korraga minu vastand ja täpselt samasugune, kui see kuidagigi loogiline on. Ehk suht hea täiendus mõlemale, kui nii öelda võib. Meil saab kogu aeg nalja ja lisaks on mu kodu rohkem korras kui iial varem, sest ühele meist meeldib väga koristada. Vihjena ütlen, et see ei ole mina," kirjeldab Mallukas oma väljavalitut. 

Ka Malluka ja Gerdi lapsed saavad omavahel hästi läbi ning teineteise sõpradega on leitud ühine keel. "Kõik on kuidagi selline… chill. Mulle meeldib," rõõmustab blogija. "Tema, vaesekene, peab muidugi kannatama, et uus pruta "see Mallukas" on, aga see on juba täiesti tema enda probleem, ise ta mu välja valis. Kuigi ausalt öeldes ta minust enne suurt midagi ei teadnud, kui seda, et olin televiisoris mingis suvesaates. Mingitest blogidest ja Instagramist ta muidugi kuulnud ei ole, sest enamik mu lugejaid on naised, ehk siis ma selle peale solvunud ei olnud, et ta Mallukast midagi kuulnud ei olnud."

Mallukas avaldab, et tõepoolest on Gerdi lapse ema Hendrik Sal-Salleri uus pruut. "Nad jagavad ka last 50/50 ja saavad omavahel kenasti last jaotatud, nagu meie Kardogagi. Lihtne! Kuigi ma mõistan, et meedias oleks see ju väga mõnus klickbait pealkiri, et Malluka uus mees on Hendrik Sal-Salleri uue naise vana mees," selgitab ta.

Mallukas oli varem abielus Kardo Treimanniga. Neil on kolm last Mari Johanna (7), Lende Liis (4), Marta Kene (peagi 2). Lahutamisest andsid nad teada eelmise aasta septembris. Me tegelesime kahjuks lihtsalt liiga pikki aastaid mitte tülitsemisega, millest ma siin blogiski suure suuga rääkinud olen, aga ma ei saanud ise aru, et mitte tülitsemine tuleb lihtsalt meievaheliste teemade ignoreerimisest ja probleemide vältimisest. Ja nii juhtuski, et enne, kui ma isegi aru sain, olid aastad möödas ja kõik need tunded hakkasid mul juba viiel erineval moel üle ääre ajama," tunnistas Mallukas toona. 

Ka muusik Hendrik Sal-Salleri abikaasa Berit teatas eelmisel aastal ootamatult, et paar on otsustanud 16 aastat kestud kooselu lõpetada. "Anname teada, et oleme otsustanud oma 16 aastat kestnud koos- ja abielu lõpetada. Jääme alatiseks ühiselt edasi kasvatama oma suurest armastusest sündinud poega ning arusaadavalt teeme kõik võimaliku, et teda selle otsusega kaasneva välise müra eest kaitsta. Seetõttu on see meie ainuke avalik kommentaar teemal. Aitäh mõistmast!" kirjutas naine sotsiaalmeedias.  

Vaid mõned kuud hiljem kirjutas Kroonika, et Hendrik naudib uue, endast ligi kolmkümmend aastat noorema naise, Merille Madibergi, seltsi. 25aastane Merille vastas ajakirja kõnele heatujuliselt, et räägib tunni pärast, kuid siis annab telefon lakkamatult kinnist tooni. Kommentaariks ei olnud kättesaadav ka meediaga üliharjunud Hendrik Sal-Saller, kes ei vasta kõnedele ega ka sõnumitele.