Anita SibulFoto: Vahur Agar Vako
Inimesed
6. aprill 2021, 20:08

Suunamudija Anita Sibul purunenud suhtest: tundsin ennast emana ja seksuaalne atraktiivsus kadus (12)

"Üks silmiavamavaid kogemusi tõelise naiselikkuse mõistmiseks oli mu jaoks suhe, kus mina olin see, kes maksis mehe eest üüri, ostis toidu ja hoolitses meelelahutuse eest," tõdeb sisulooja Anita Sibul Instagramis.

Lisaks oli Anita esimest korda iseseisvalt elama kolinud, seega kõik kohustused ei olnud mitte ainult tema õlul, vaid ka uued. "Ja teate mis juhtus - ma tundsin end kui ema. Ema, kes kasvatab poega. Ma ei tundnud end naiselikuna, ei saanud end tunda õrnana, sest "kasvatasin" ise endast õrnemat," sõnab Anita.

Kõige selle ebakaalu tagajärjel tekkisid Anita sõnul tülid ja kadus seksuaalne atraktiivsus. "Pole ju normaalne oma pojaga magada... Ja suhe oligi läbi!" sõnab sisulooja, et see on ehtne näide,  kuidas meheliku ja naiseliku energia tasakaalutus rikub suhte.  "Kui mehe jaoks on kaaslase eest hoolitsemine märk tema tugevusest ja võimekusest ning naise kaitsmine annab talle veelgi rohkem jõudu ja enesekindlust, siis naine sellises olukorras kahjuks justkui kaotab osa endast. Selle osa, mis temast vastupandamatu naise teeb," lisab Anita.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Sibul | Fashion & Travel (@anitasibul)