Foto: Youtube'i kuvatõmmis
Inimesed
6. aprill 2021, 15:34

VERINE ARVETEKLAARIMINE: iluduskuningannal rebiti keset tseremooniat kroon peast!

Sri Lanka tähtsaima iludusvõistluse võitja sai pühapäevaõhtusel tseremoonial peavigastusi, kui teda pettuses süüdistati ja temalt kroon peast kisti. 

BBC Newsi teatel võitis pühapäeval Sri Lanka televisioonis üle kantud iludusvõistlusel "Mrs Sri Lanka" tiitli Pushpika De Silva nimeline kaunitar. Ent vaid mõni hetk pärast võitja väljakuulutamist väitis 2019. aasta tiitlivõitja Caroline Jurie, et De Silvale ei tohiks auhinda anna: too olevat lahutatud naine. Jurie – valitsev Mrs World – kuulutas publikule, et annab krooni teiseks jäänud konkurendile. Ta sikutaski vastse iluduskuninganna peast krooni, mispeale pisarais võitja lavalt lahkus.

Nüüdseks on De Silvale kroon tagastatud – korraldajad kinnitavad, et ta ei ole lahutatud. Iluduskuninganna elab küll oma mehest lahus, kuid ametlikult on nad abielus ning seega pole De Silva iludusvõistluse reegleid rikkunud. 

De Silva kirjutas Facebookis, et käis haiglas peavigastusi ravimas. Ta lubab Caroline Jurie kohtusse kaevata. Võistluse korraldaja ütles BBC Newsile, et on  Jurie käitumises pettunud. "Mrs Worldi organisatsioon on alustanud selles küsimuses uurimist."