SAAB SÜSTI! Mitu meediamaja haaras kinni massivaktsineerimisest, kus kohati pääsesid löögile ka alla 60aastased. Palved riigiesindajatele – vaktsineerida meediamajade esmatähtsad töötajad – olid seni jäänud suuresti vastuseta.Foto: Kollaaž (Martin Ahven, Tanel Meos / Ekspress Meedia)
Eesti uudised
6. aprill 2021, 15:58

„Riik on saamatu ja käpardlik!“ Miks meediamajad kihutasid töötajaid massivaktsineerimisele (5)

Nädalavahetuse vaktsineerimisbardakki ja sõnumite auklikkust kasutasid varmalt ära Postimees Grupp ja ERR, kutsudes kõiki, kel võimalik, minema kaitsesüsti järjekorda. Kuigi ajakirjanikud ei kuulu riskirühma ega esimese ešeloni eesliinitöötajate hulka, ei pea meediamajade juhid seda piisavaks põhjenduseks, et hoida eemale massivaktsineerimisest, kuhu teatud ajaaknas olid oodatud ka nooremad kui 60aastased.

„Riik ei pea õigustatuks, et vaktsiini saaksid [eelisjärjekorras] ajakirjanikud, kes edastavad riigi jaoks olulisi sõnumeid. Mis siis ikka. Minu sõnum [töötajatele] ettevõtte juhina on väga selgelt see, et võtke sealt, kust saab,“ selgitas Postimehe peatoimetaja Mart Raudsaar, miks möödunud nädalavahetusel levitati meediamajas sõnumit, et Tallinna massivaktsineerimisele on oodatud nooremaid ja riskirühmaväliseid kodanikke.

Edasi lugemiseks: