Inimesed

ÕL VIDEO | EESTI UFOLOOD: Igor Volke ning tema kolleegid räägivad viimase poole sajandi põnevamatest juhtumitest (7)

LISA KOMMENTAAR

14. aprill 2021, 00:07
Pauluse teine kiri korintlastele 11:14 Ja see ei ole ime, sest saatan ise moondab ennast valguse ingliks. 15 Seepärast ei ole midagi erilist, kui ka tema teenrid endid moondavad õiguse teenriteks. Nende eluots tuleb nende tegude järgi!
Tundmatu7. aprill 2021, 11:42
Nägin klassikalist ovaalset helendavat valguslaeva 1990 mais Rapla lähedal ööpimeduses juhuslikult aknast metsakohale vaadates...siis oli palju neid juhtumeid ja lehtedes ka kirjutati...peale seda aega pole enam midagi niisugust olnud , vaikus ja pimedus 30 aastat.
Podzorova Irina6. aprill 2021, 12:50
On nende nii öelda meie ufoloogide ilmastikunähtuste kontaktisik juba 13 eluaastast. Tal on Youtube kanalil Kassiopeia. väga religioosne kanal, on ilmunud üle 240 erineva pikkusega video temalt. Isiklikult füüsiliselt külastanud paljusid planeete meie päikesesüsteemis kui ka terves galaktikas. Peale selle astraalsel kujul külastab hingede maailma, tervendab. Vaimulikud algul tema kuraatoritega mujalt galaktikatest suheldes on arvanud tegemist olevat olnud deemonitega, kuid suhtlemise käigus saanud aru, et tegemist on tõelise religioonteadusliku kontaktiga.
Oswald6. aprill 2021, 13:52
Arvan, et pole vaja joomaste inimeste luulusid kirja panna ja neid võimendada. Kui seda tehakse siis vaud raha eest.
Enam6. aprill 2021, 14:24
ei julge Volke öelda ufo? Kardab väljanaermist? Hakkab udutamine pihta juba.
enam ta ei ole uuhvoloog6. aprill 2021, 18:47
on6. aprill 2021, 22:32
palju kommuniste kes pole uskunud hinge ka, mille kaal on 20-40 grammi nagu 70. aasta noorte hääl kirjutas.Kahjuks arstiteadus selles vallas pole edenenud ja peale kaalu ei tea midagi rohkemat aga hingel on elektromagnetiline võimsus olemas ja võib sekundiga Moskvas ära käia.Teistest dimensioonidest pärit deemonitega ja painajatega saab igaüks jagu kes oskab, väike kogemus on aga hing kui on kuri, siis pole muud kui palu Jumalat, tema aitab.Kes ei usu või ei taha uskuda nagu stalin aga temagi lasi kirikukelladel kajada oma lõpus, et saaks ikka Jumalariiki..vaevalt tema nüüd sai kuid igaüks kes