Prints Harry ja lapseootel Meghan 2019. aasta märtsis - kaks kuud enne esikpoeg Archie sündi. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
5. aprill 2021, 11:00

Leht: Meghan kavatseb sedapuhku kodus sünnitada (7)

New York Posti andmeil on hertsoginna Meghanil kindel plaan oma teine laps koduseinte vahel ilmale tuua. "Tal on Californias imeilus kodu, see on kaunis keskkond tütrekese sünnitamiseks," kinnitab lehe allikas. 

Prints Harry ja tema naine teatasid beebiootusest sõbrapäeval. Mullu suvel raseduse katkemise üle elanud Meghan peaks uue lapsega maha saama suve hakul. New York Posti teatel on tegu esimese Briti kuningliku pere liikmega, kes Ühendriikides sünnib. 

Sussexi hertsogipaari esikpoeg Archie saab mais kaheseks. Väidetavalt unistas Meghan ka tema puhul kodusünnitusest - endise näitlejanna plaanide kohaselt pidanuks Archie ilmale tulema Frogmore Cottage'is ämmaemandate tiimi abil. Ent kuna sünnitähtajast oli juba nädal möödas ning poeg ei tahtnud ilmale tulla, viidi Meghan Londoni erahaiglasse, kus ta sünnitas 6. mail 2019 tubli ja terve lapse. 

"Meghan kavatses Archiet kodus sünnitada, aga eks ole teada, mis kõige põhjalikumate plaanidega juhtuda võib," ütleb New York Posti allikas. "Lõpuks soovitasid arstid tal haiglasse minna ning Meghani jaoks oli kõige tähtsam Archie turvaliselt ilmale tuua."