Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
10. aprill 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 11. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Et edasi minna, vajad ustavaid kaaslasi, nemad aga püsivad sinu kõrval juhul, kui oskad neid vääriliselt hinnata ja toetada ajal, mil nad seda vajavad.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sulle on maailmas oluline ainult üks asi – et su armastatud inimene oleks sinuga koos. Kui ta millegipärast peab täna sinust eemal olema, võid tunda nukrameelsust.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Proovi aru saada teiste inimeste motiividest. Mõnes olukorras võid seda otse küsida, aga ausat vastust on niisugusele küsimusele raske saada, niisiis tuleb ridade vahelt lugeda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ei ole vaja pühenduda sellele, et kõigile saladustele jälile saada. Mõnes mõttes võib üsna kasulik olla, kui sa kõigest ja kõigist kõike ei tea.

Lõvi
23. juuli – 22. august

See, kui teisi mõjutada ja oma tahtmist mööda käituma panna suudad, annab enesekindlust ja rahulolu. Ära üle pinguta ja kellelegi liiga tee.

Neitsi
23. august – 22. september

Saad huvitavaid sõnumeid. Need võivad su elus küll midagi muuta, muudatused võivad pikemas perspektiivis tuua nii põnevust kui ka majanduslikku kasu.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Keegi, keda sa kunagi konkurendiks pidasid, on nüüd tõestanud, et ta on tegelikult hoopis teise tasandi tegija ning ei ole sinuga jõu katsumisest sugugi huvitatud.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Mis ühele tundub ilus, võib teisele mõttetu, isegi kole tunduda. Ära ürita teistele oma arvamust peale suruda. Empaatiavõime arendamisest võib sulle palju kasu olla.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sinu tähelepanu vajavad lähedased, nende ootused on erinevad. Pole võimalik, et suudaksid kõigile meele järele olla, käitu ikka vastavalt omaenda sisetundele.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Midagi toimub ümberringi, aga sind sellesse täielikult ei pühendata. Tunned end infosulus olevat. Pole hullu, kui õige aeg käes, jõuab oluline info ka sinuni. Varu veidi kannatust.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Päev tõotab tulla õnnelik ja romantiline, veeda see kindlasti koos inimesega, keda armastad. Saad oma tunnetele kinnitust ja veendud üha enam, et oled õigel teel.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kohtud inimestega, kellega on meeldiv koos olla. Võimalik, et tahaksid kellegagi neist ka intiimse suhteni jõuda, aga see osutub pärast paljutõotavat algust üllatavalt keeruliseks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Algaval eluaastal tahad kõike hästi kiiresti saada, ent kipud seejuures oma võimeid ja võimalusi üle hindama. Kindlasti vajad häid partnereid ja nõuandjaid enda kõrvale. Inimene, keda sa armastad, tahab sulle ainult head, ent kui ta just finantsspetsialist pole, vajad rahaasjus ikkagi kellegi teise nõuannet.