Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
9. aprill 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 10. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tänased taevaseisud annavad sulle võimaluse kogeda ülimat õnne armastuse rindel! Ole julge oma tundeid väljendama, astu esimene samm ja sulle astutakse vastu!

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Hästi edeneb igasugune organiseerimistöö, saad hakkama nii meeskonnaliikmena kui ka juhi rollis. Hästi mõjub sportimine värskes õhus koos sõbra või kallimaga.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Praegused teod avaldavad suurt mõju tuleviku kujundamisel. Teistega koos oled märksa tugevam kui üksinda punnitades, seega suuna oma jõud koostöö arendamisse.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tõenäoliselt avaneb võimalus põnevast koolitusest osa võtta. Lisaks sellele, et seal teadmisi jagatakse, võib sulle üks vahva vastassoost isik silma jääda ja südamesse pugeda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Koduste toetus annab enesekindluse, mis aitab edasi liikuda. Eriti palju on sellest kasu juhul, kui viibid kuskil kaugel – piisab vaid kallitele inimestele mõtlemisest, et end hästi tunda.

Neitsi
23. august – 22. september

Suhtlemine on aktiivne, tihedas päevakavas leiad hetke ka sugulastega kontakteerumiseks. Kõige tähtsam, et sa ei unustaks kallimale öelda, kui väga sa teda armastad!

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Et saada, mida tahad, tuleb tegutseda nüüd ja kohe! Tee seda julgelt ja kindlalt, sinusse suhtutakse hästi, sulle ei tehta täna takistusi.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kõige õnnelikumalt tunned end kallima kaisus. Ehkki õues on kevad, on sul tahtmine magamistoa aknale paksud kardinad ette tõmmata.

Ambur
22. november – 21. detsember

Armastatuga koos olles naudite iga sekundit. Midagi tähtsat tuleb ära teha ka pere ja kodu heaks. Minevikust saadud impulsside ajel tead, kuidas kodust õhkkonda parandada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Suudad õigeid sõnu valida, et oma emotsioone täpselt ja jõuliselt väljendada. Kui vaja, võtad sõna ka avalikus infokanalis ning oma mõttekaaslaste ringkonna nimel.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Veenuse ja Jupiteri sekstiili mõju on meeldiv ja lõbus. Sul võib täna lihtsalt vedada, eriti just armuasjus. Eriti hästi läheb aga siis, kui ise oma õnne nimel tegutsed.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tunned huvi maailmas toimuva vastu, sind võivad paeluda religiooni või filosoofiaga seotud teemad, aga ka kõik, mis puudutab müstikat. Avalduda võivad sensitiivsed võimed.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Algamas on paljutõotav aastaring, mil on võimalusi edu saavutada. Energiatase on kõrge ja õnn on sinuga, nii armuasjus ja sõprussuhteis kui ka töö ja karjääri vallas. Kasuta seda aega targalt ja virgalt, toetu varem saadud teadmistele ja tee muudatusi asjus, mis enam ei toimi.