Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
8. aprill 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 9. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Arendad kavalat strateegiat, sul on kindel nägemus ajade käigust tulevikus ning üritad seda ellu viia. Targem oleks enne tegutsemist ka teiste arvamusi kuulda võtta.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

On oodata kohtumist inimesega, kellest mõnda aega puudust tundunud oled. Jää oma ootustes reaalsuse piiridesse, liigne unistamine ei mõju sinu hingelisele tasakaalule hästi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Saad teada nii mõndagi uut inimeste kohta, keda tunned juba pikka aega ning enda meelest päris hästi. Pead tõdema, et sa ei ole nii hea inimestetundja, kui arvasid.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oluline on austada teiste inimeste põhimõtteid ja soove. Kui sa ei suuda seda teha, võib koostöö veel pikema aja jooksul üle kivide ja kändude minna.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sulle tundub, et kõige kindlamalt saad oma tahtmist siis, kui paned inimesed väljapääsmatusse olukorda. Tegelikult on neil valikuvõimalus sinuga koostöö lõpetada.

Neitsi
23. august – 22. september

Et saaksid edaspidi positiivses suunas liikuda, hinda oma seinseid saavutusi ning otsi uusi ja huvitavaid viise, kuidas oma elu elamisväärsemaks ja põnevamaks muuta.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Lepi sellega, et iga päev ei saa kuidagi pühapäev olla. Tuleb tegeleda igapäevaste ja igavate asjadega. Tegutse, selle asemel et nuriseda, kui tüütu see on.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Et sa edaspidi õigesti tegutseda oskaksid, pead analüüsima toimunut – kui saad aru, mis sinu käitumises praeguse olukorra põhjustas, oskad edaspidi õigemini toimida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Puutud kokku keeruliste olukordadega, teistest inimestest ja nende tegutsemismotiividest on raske aru saada. Võid end mingis küsimuses reedetuna tunda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Raske on aus olla. Nii teiste kui ka iseenda vastu. Meeldivate illusioonide maailmas elamine on hulga kergem. Tunned end jõudu saavat sellest, kui muresid ignoreerid.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

See, kuivõrd õnneliku või õnnetuna end praegu tunned, sõltub eelkõige sellest, kas oled mõne aja eest tekkinud suurepärased võimalused ära kasutanud või need mõtlematult käest lasknud.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Marsi ja Neptuuni pingeline kvadraat võib omajagu segadust tekitada. Sul justkui puudub julgus elule silma vaadata, tahad edasi liikuda kõrveraid teid pidi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Algamas on põnev aastaring, mil saad palju õppida ning leiad endale tuttavaid, kes on meeldivad ja samas aitavad sind enesearengu teel. Kui oled vaba ja vallaline, võib nii mõnigi huvitav austaja silmapiirile ilmuda. Ole avatud, suhtle inimestega, õpi neid tundma, aga ära end liiga rutakalt kellegagi seo.