Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
7. aprill 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 8. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tasub küsida teiste inimeste arvamusi, ent otsused tuleb kõiki asjaolusid arvesse võttes siiski ise teha. Klaarimata suhteprobleemid võivad su tegemisi aeglustada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui sul on kellegagi hiljuti lahkhelisid olnud, keskendu suhete korrastamisele. Pelgalt viisakusega sa probleemi ei lahenda, pead olema valmis oma vigu tunnistama.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sa tead, millised on need suhted, mille aeg on möödas ning millest loobumine sulle uue hingamise annaks. Hea oleks, kui leiaksid endas julgust oma elu muuta.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Elu on vaheldusrikas ja huvitav. Praegu sinu kõrvu jõudev informatsioon võib sundida sind olukorda ümber hindama ja oma plaanides muudatusi tegema.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sul on häid sõpru, kes sinu rõõme ja muresid jagada tahavad. Üksi olles on raske eesmärke seada, tunned end täisväärtuslikuna juhul, kui kuulud kindlasse ringkonda.

Neitsi
23. august – 22. september

Kaduneljapäeval on kõige mõistlikum tegeleda vanade asjade lõpetamisega, et oma elus korda luua ning uuele ja paremale rohkelt vaba ruumi teha.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Olgu siis tegemist töise projektiga või oma koduse elu organiseerimisiga – tööd ja vaeva sa ei pelga, jätkad tegevustega, mille ellu viimiseks on vaja pikemat aega.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Rahaasjad ja armusuhted võivad seotud olla. Niisugune olukord võib küll tunduda soodne, ent sellega kaasneb riske. Mingil juhul ei tohi kellegi siiraid tundeid ära kasutada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Pead ennast hästi mõistma, suutma järgida oma sisetunnet. Kõrvalseisjate arvamus pole sulle tähtis, arvesta vaid nende inimestega, kellest hoolid.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Päev võib su ellu tagasi tuua inimese, kes on sulle kunagi muljet avaldanud. Nüüd võid aduda, et pole kunagistest tunnetest siiamaani üle saanud. Need võivad ereda leegina lahvatada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kuigi vajadus muudatuste järele on suur, peaks rahaasjade ümberkorraldamisel iseäranis ettevaatlik olema. Tasub kuulda võtta pereliikmete nõu – nad toovad su maa peale tagasi.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võid olla hajameelne ning kergesti mõjutatav. Praegune emotsionaalne tundlikkus tuleb kasuks loominguga tegelemisel, ent aeg ei sobi äriasjade ajamiseks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Uuel eluaastal kuluvad varem omandatud teadmised marjaks ära. Jõudu ja tegutsemislusti on palju, ent ka ärrituma kipud üsna kergesti. Hoidu suhete rikkumisest, eriti äripartneritega proovi konflikte vältida. Rahaasjad edenevad ilmselt jõudsalt, tekkida võib uusi huvitavaid väljavaateid teenimiseks.