Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
5. aprill 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 6. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Hea päev koosolekute ja nõupidamiste korraldamiseks. Koostöö toimib edukalt ja üksteist arvestavalt, võimalik on sõlmida pikemaajalisi kokkuleppeid.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Äriasjade ajamine läheb sujuvalt. Sul on lihtne leida nii koostööpartnereid kui ka klientide tähelepanu võita. Võib õnnestuda suurem ostu- või müügitehing.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Marsi ja Veenuse sekstiil teeb suhted nauditavaks ja harmooniliseks. Võib-olla on üldse tore koos armsamaga vaba päev võtta ja teha kahekesi midagi rutiinivaba.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võib juhtuda, et välja ilmub inimene, kellega oled kunagi lähedane olnud – kas endine armastatu või omaaegne hea sõber, kellega suhtlus on viimasel ajal soiku jäänud.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Küllaltki hea päev armusuhete arendamiseks. Kui oled üksildane, otsi võimalusi vastassooga suhtlemiseks – asjad hakkavad juhtuma justkui iseenesest.

Neitsi
23. august – 22. september

Oled koostöövõimeline, oskad arvestada kaaslaste eripäradega. Saad aru, millised on nende nõrkused ja tugevused, oled leidlik suhtlemisel ja tööülesannete jagamisel.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tegele just nende asjadega, mis sulle huvi pakuvad, mille kaudu õpid ja isiksusena arened. Tegevuse käigus puutud kokku inimestega, kellega tekib kiiresti üksteisemõistmine.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Pühenda pereliikmetele palju aega ja tähelepanu, näita välja oma armastust ja hoolimist! Küll näed, sulle vastatakse samaga. On sobiv päev rahalise abi või laenu küsimiseks.

Ambur
22. november – 21. detsember

See, kui oled avatud ning julged teistele näidata oma olemust, annab võimaluse sinuga sobivatel inimestel sind üles leida. Armuasjad edenevad nauditavalt.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Töö lausa lendab su käes. Eriti edukas oled tegevustes, kus tuleb klientidega suhelda. Sinu vahetu olek ja optimism sulatab ka jäisemad südamed ja toob huulile naeratuse.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Armuasjade edendamiseks on aeg soodne, ent peresuhteisse võib aeg konflikte tuua. Üsna tühised märkused võivad sind riivata, kipud ise tüli norima.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kõige tähtsam on usaldus. Piiritut usaldust saad aga tunda vaid nende inimeste suhtes, kellega koos oled raskustest läbi käinud ning kes on ennast sulle tõestanud.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Algav eluaasta võimaldab sul teha muudatusi nii isiklikus arengus kui ka karjääri vallas. Ole valmis edasi minema, juhi ise oma elu! Kui muudatusi kardad, tulevad need paratamatult vastu su tahtmist. On suurepäraseid võimalusi nii äriasjade kui suhete edendamiseks.