Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
4. aprill 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 5. aprill

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tähtis on koostöö usaldusväärsete inimestega, vastutuse jagamine. Pööra tähelepanu oma partneritele, neilt saad nõu, abi ja toetust.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Võib olla tunne, et oled kohustuste koorma alla uppumas. Tee korralikult ja nurisemata ära kõik see, mida tegema pead.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Puutud kokku meeldivate inimestega ja satud olukordadesse, mis on huvitavad ja võimalusi pakkuvad. Tahad ennast näidata ja oma mõtteid välja öelda. Teised on valmis sind kuulama.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Pere ja kodu on samaaegselt nii rõõm kui ka kohustus. Tegutse selle nimel, et kodus oleks meeldiv ja turvaline olla. Panusta, et suhted kallite inimestega veel paremad oleks.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Võtad julgelt ette ka niisuguseid töid ja tegemisi, mis pole kerged. Suudad paljugi saavutada, ent seejuures on ülioluline, et kaaslased su panust väärtustada ja tunnustada oskaksid.

Neitsi
23. august – 22. september

Haara võimalustest kinni, ent pea silmas, et tegevust peab hoolikalt planeerima ja edasi tuleb liikuda mõõdukas tempos. Kiirustamine ja riskide võtmine ei ole õigustatud.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Säilita rahu, ära lase negatiivsetel emotsioonidel end rivist välja lüüa. Kannatlikkus ja enesedistsipliin aitavad sind sammhaaval mistahes olukorrast välja.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled seiklustele avatud – tahad kogeda midagi niisugust, millega pole varem kokku puutunud, avastada kohti, kus sa pole varem käinud. 

Ambur
22. november – 21. detsember

Lähtuda tuleks mitte isiklikest, vaid ühistest huvidest. Märka inimesi enda ümber, püüa neid mõista ja nendega arvestada ka juhul, kui nende põhimõtted sinu omadest erinevad.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võta aega selleks, et üksinda olla, oma soove ja vajadusi analüüsida. Luubi alla tasub võtta ka tunded, mis mõjutavad su tegevust väga palju. Millised on su emotsioonide tekkepõhjused?

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Mõtle oma eesmärgid hoolikalt läbi ning räägi neist vaid väga usaldusväärsetele inimestele. Pigem lähtu põhimõttest, et rääkimine on vaid hõbe vaikimise kulla kõrval.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võimalik, et sinu tegevust kritiseeritakse. Tööalast kriitikat ei või isiklikult võtta, ent seda ei tohi ka tähelepanuta jätta – tee sellest omad järeldused, õpi oma vigadest. 

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Uuel aastaringil oled pidevalt tööga hõivatud. Tunned, et saad end töö kaudu teostada ja samas ka maailma paremaks muuta. Teistega suheldes ole rahumeelne ja sõbralik. Pealiskaudseid suhteid aeg ei soosi, panusta püsisuhtesse. Erimeelsuste korral näe vaeva nende lahendamisega.