Tori SpellingFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
4. aprill 2021, 16:08

Tori Spelling sai 1. aprillil tehtud postituse pärast fännidelt sugeda: palun ole kaastundlikum! (4)

Neljapäeval, üleilmsel naljapäeval postitas näitlejatar Tori Spelling oma Instagrami kontole foto, kus hoiab hellalt oma kõhtu ning kirjutas sellele pealkirjaks: "Nr 6", andes mõista, et tema peres kasvavale viiele lapsele on tulemas lisa. Ta sai koheselt jälgijatelt massiliselt tagasisidet, et nali on ebaõnnestunud ja teeb liiga neile, kes lapsi ei saa, vahendab Toofab.

Mitmed kuulsused soovisid Torile kommentaarides õnne, kuid küsisid, kas tegu on aprillinaljaga ja avaldasid kahetsust, et 2021. aastal veel 1. aprillil niisuguseid tüngasid tehakse. "Loodan, et sa ei tee rasedusega aprillinalja, arvestades seda, et maailmas on nii palju naisi, kes sooviksid, et neil oleks vähemalt üks laps. Sind on õnnistatud viiega, palun ole kaastundlikum. Siin ei ole midagi, mille üle nalja teha," kommenteeris üks jälgija, teenides oma kommentaarile üle 2000 meeldimise. 

24 tundi hiljem tunnistas Spelling järgmise postitusega, et ta tõesti ei ole lapseootel, ning selgitas ka eelmise postituse tagamaid. "Igal nädalal uurivad ajakirjanikud minult, kas olen rase. Teeme selle asja selgeks - ei ole. Tõde on see, et pärast viienda lapse sündi ei tõmmanud mu keha niimoodi tagasi, nagu varasematel kordadel ja nii hakatigi küsima, kas ootan jälle last," paljastab naine. 

"Inimesel, kes ei ole pidevalt avalikkuse pilgu all, on raske aru saada, mis tunne on, kui su keha avalikult maha tehakse. Tunnen, et pean pidevalt oma keha kaitsma, kuigi selle asemel peaksin teda hoopiski austama, sest ta on viiel korral mulle kinkinud suurima ime elus."

Kriitikutele ütleb Spelling, et teab täpselt, et rasedus on tõeline õnnistus. "Ma ei teeks kunagi meelega nalja lapse kaotuse või selle üle, et kellelgi pole võimalik rasestuda. Olen ka ise nurisünnituse üle elanud," kirjutab Tori ja lisab, et tegi postituse selleks, et meediale ninanips anda. "Tihti kirjutatakse minust, mu kehast ja perest hullumeelseid ja haigettegevaid artikleid. Neile, kes haiget said - ma tean, mida te tunnete. Ma armastan teid. Kuulan hea meelega teie lugusid ja olen teile toeks. Palun võtke vastu minu virtuaalne kallistus."