Demi LovatoFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
2. aprill 2021, 17:21

VIDEO | Demi Lovato taaslavastas muusikavideos õhtu, mil ta peaaegu üledoosi tõttu suri

Lauljatar Demi Levato, kes 2018. aastal jubeda üledoosi üle elas, on intervjuudes ja ka oma dokfilmis sellest väga avameelselt rääkinud. Nüüd astus naine sammu edasi ja tõi oma surmalähedase kogemuse ka pildiliselt inimeste ette, vahendab Mirror. Muusikavideona. 
 

Demi andis välja uue loo "Dancing with the Devil", mille muusikavideos taaslavastab ta jubedad hetked õhtust, mil naine peaaegu suri. Viis minutit kestvas videos näeb kaadreid Demist haiglavoodis, ühendatuna dialüüsimasina ning hingamisaparaadi külge. 

Videos kannab naine samasuguseid riideid, nagu 23. juulil aastal 2018, mil üledoos ta peaaegu tappis. Samuti on Demi videos pähe sättinud blondi paruka, sest toona oli tal just selline soeng. Kaadrid näitavad naist alkoholi tarbimas, sõpradega taksos sõitmas, oma diilerile sõnumit saatmas ning lõpuks sedagi, kuidas diiler teadvusetu naise voodisse lamama jätab, assistent ta sealt lõpuks leitab ja lauljatar haiglasse viiakse. 

Video algab hoiatusega, et sõltuvust, traumat ja seksuaalset ärakasutamist imiteerivad kaadrid võivad olla häirivad, selle lõpus jooksevad ekraanil aga erinevate abiliinide numbrid juhuks, kui keegi vajab abi sarnaste muredega. 

Demi on paljastanud, et sai üledoosi järel kolm insulti ja infarkti ning tema aju sai niivõrd kahjustada, et ta oli alguses pime. Praegugi on tal nägemine raskendatud ning naine ei tohi autoga sõita. 

Demi sai üledoosi pärast peoõhtut sõpradega, mis tema kodus edasi kulges. Sõbranna Dani hakkas koju minema, kuid Demi palus, et too jääks. Dani siiski lahkus ning Demi helistas oma diilerile, kes andis Lovatole fentanüüliga segatud heroiini ning kui lauljatar üledoosi sai, tegi mees vehkat, pidades teda surnuks. 

"Kui mind leiti, olin alasti, sinine. Ta kuritarvitas mind ja jättis mu surnu pähe maha," on Demi rääkinud. Meedikud küsisid temalt haiglas, kas seksuaalvahekord oli toimunud tema nõusolekul. "Mul oli meeles üks hetk sellest mehest mu otsas. Nägin seda välgatust ja ütlesin jah. Alles kuu pärast üledoosi taipasin: "Sa polnud seisundis, kus võinuks nõusolekut anda.""