Kertu JukkumFoto: Erakogu
Inimesed
1. aprill 2021, 19:22

Kertu Jukkum lõpetas väljakutse: 21 päevaga parem versioon iseendast

"See on päris pikk aeg, samas hirmus lühike, aga kui iga päev sammuke enam teha, on muutused kiired tulema!" võtab Kertu Jukkum sotsiaalmeedias kokku oma väljakutse, mida alustas 21 päeva tagasi. 

Kertu sõnul kaotas ta kehakaalust kolm kilogrammi. "Liikusin viimasel nädalal end täielikult ületades keskmiselt 18 kilomeetrit päevas," kirjutab ta ja lisab, et jooksis pea igal hommikul. 

"Ärkamine päikesetõusul pole tänu kellakeeramisele enam probleem. Jooksin aina pikemaid distantse ja kiiremas tempos. Toompea treppidest jooksen üles ilma pausita," tõdeb Kertu. 

Väljakutse viimasel nädalal talisuples ta iga päev. " Väljakutse kogu perioodi jooksul tuli ette paar päeva, mil sulps jäi vahele."

Samuti on ta toitunud vaid vastavalt oma toitumisspetsialisti soovitustele ja maganud igal ööl seitse kuni kaheksa tundi. Ka alkohol vältis ta teadlikult.  

"Loomingulise külje pealt soovinuks ehk enamgi, aga kooli kohustuslik kirjandus on võtnud oma aja. Õnneks on enamasti põnev materjal," nendib ta. 

"Edusammud väärivad preemiat, sest ma olen seda väärt! Pealegi innustab see valitud teed jätkama. Ostsin endale lennupilet Hispaaniasse. Väljalennuni on jäänud kaks nädalat ja ma pingutan edasi," kirjutab Kertu innukalt.