Sharon Stone 2019. aastal koos oma poja Roaniga. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
1. aprill 2021, 12:09

Teismeline Sharon Stone käis naaberosariigis aborti tegemas ega julgenud sellest perele rääkida

Sharon Stone paljastab värskes elulooraamatus, et jäi 18aastaselt rasedaks, kuid et ta oli koduosariigis abordi tegemiseks liiga noor, oli ta sunnitud mujale sõitma.

"Ürginstinkti" näitlejanna (63) kirjutab teisipäeval müügile jõudnud raamatus "The Beauty of Living Twice", et jäi rasedaks esimese tõsise armusuhte ajal. Ta süüdistab selles oma maapäritolu ja seksuaalset kogenematust, vahendab The Sun. Toonane poiss sõidutas Sharoni Ohiosse, sest koduosariigis Pennsylvanias oli tüdruk liiga noor, et talle abort tehtaks. 

Pärast protseduuri jäi Sharon mitmeks päevaks oma tuppa ja talus vaikides veritsemist. Ta kartis kodustele rääkida, mida ta teinud on. "Kui ta lõpuks välja tuli, põletas ta verised linad ja riided ära ning naasis siis joonelt kooli," kirjutab The Sun.

Kaks korda lahutatud Stone on rääkinud, et autoimmuunhaiguse tõttu katkes tal mitu rasedust ning seega ei olnud tal võimalik bioloogilisi lapsi saada. Ajakirjanik Phil Bronsteiniga abielus olles adopteeris Sharon 2000. aastal beebipoisi, kes sai nimeks Roan. 2005, kui abielu oli juba purunenud, adopteeris Stone teise poja, kes sai nimeks Laird. Järgmisel aastal lapsendas näitlejanna kolmanda poja Quinni.