Inimesed

PALJASTUS: kuninganna ema pärandas Harryle rohkem raha kui Williamile (6)

LISA KOMMENTAAR

Geldula Geld 1. aprill 2021, 20:24
Ah taevas , nende probleemid ja rahad . Igal juhul on neil seda krõbisevat rohkem kui vaja . Tehku mis tahavad tapeetigu või seinu oma rahhhhhhadega ! Kõik need lapsed ja lapselapsed …………………. .
Bassington ffrench1. aprill 2021, 20:20
Kui Diana suri, siis hakkasid ka kohe kuulujutud ringlema, et ta jättis Harryle rohkem, sest, nuuks-nuuks, ta ju kuningaks ei saa. Aga siis avalikustati Diana testament (siiani internetis saadaval) ja selgus, et ei midagi sellist. Mõlemad pojad said võrdse jao. Ju siin sama lugu. Ja see on tõsi, et kuninganna ema suri kaelani võlgades, nagu siin eespool on mainitud.
vana toriseja1. aprill 2021, 19:34
Kuninganna tegi suure vea mis nüüd kätte tasus.
Normaalsed1. aprill 2021, 19:22
inimesed püüavadki oma varanduslikku seisu parandada,ehk siis rikastuda!Öeldakse,et raha ei ole tähtsaim,kuid ilma rahata pole üldse mitte midagi.Raha peaks inimesel olema vähemalt nii palju,et ei peaks rahapeale mõtlema,vaid võiks elada normaalset elu,toimetades oma igapäeva toimetusi või tegeleks hobidega.
Antitael1. aprill 2021, 19:08
Kuninganna ema jättis surres maha 8 miljoni naela ulatuses võlgu, seega ei pärandanud ta kellelegi tuhkagi (Elizabeth pidi ta võlad ära maksma). Liigub kuulujutt, et seitse aasta enne surma tegi kuninganna ema usaldusfondi oma lapselastele. Arvan, et see on BS, et Harry lõviosa sai. Lisaks Williamile ja Harryle oli kuninganna emal veel teisigi lapselapselapsi: Peter ja Zara Phillips ning printsessid Beatrice ja Eugenie. Pluss lapselapsed Charles, Anne, Andrew ja Edward. Ilmselt mingi Harry-fännide väljamõeldis või Harry enda levitatud kuulujutt.
zuzlik1. aprill 2021, 18:40
ja ikka veel on ta valmis oma suguvõsa vastu kiunuma