Demi LovatoFoto: USA Today/Scanpix
Inimesed
31. märts 2021, 12:28

Demi Lovato identifitseerib end panseksuaalsena (4)

Demi Lovato, kes katkestas mullu vaid paari kuu järel kihluse näitleja Max Ehrichiga, nimetas end äsjases intervjuus panseksuaalseks. 

Lovato rääkis Joe Rogani podcast'is, et tahaks kunagi lapsi adopteerida. "Ma ei tea, kas mu partneriks kujuneb mees, nii et rasedana ma end tegelikult ette ei kujuta," ütles lauljanna. Demi tunnistab, et varjas varem oma tegelikku seksuaalsust. "See on mul nüüd nii muutlik."

Kui Rogan täpsustas, kas Demile meeldivad nii poisid kui tüdrukud, vastas lauljanna jaatavalt. "Seda nimetatakse vist panseksuaalsuseks?" täpsustas saatejuht. "Panseksuaalsuseks jah," vastas lauljanna.

Panseksuaalsus märgib Vikipeedia teatel külgetõmmet inimeste vastu olenemata nende bioloogilisest või sotsiaalsest soost. Biseksuaalsusest eristab seda asjaolu, et panseksuaalsed on avatud suhetele ka inimestega, kes ei defineeri end meeste või naistena.

Lovato rääkis, et oli üles kasvanud Texase osariigi kristilikus peres ning häbenes oma seksuaalset identiteeti. Ta häbenes, et oli erutunud Sarah Michelle Gellari ja Selma Blairi suudlusstseeni peale filmis "Cruel Intentions", kuid surus tüdrukuna tõmbe suguõdede vastu maha. "Seda taunitakse mu kodukandis väga," seletas ta. "Surusin selle maha, enne kui jõudsin arugi saada, mida ma tunnen."