KOOS ÕEGA: Sharon Stone ja Kelly Stone 2007. aastal. Sharon kajastas mullu sotsiaalmeedias Kelly võitlust koroonaviirusega, mis oleks noorema õe äärepealt hauda viinud. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
30. märts 2021, 22:30

Vanaisa pilastas Sharon Stone'i ja tema õde

Hollywoodi diiva Sharon Stone'i värske mälestusteraamat on tulvil dramaatilisi paljastusi. Näitlejanna kirjeldab, kuidas vanaisa teda ja ta õde lapsepõlves pilastas, kuid mehed on Sharonit hiljemgi alatult alt vedanud. 

30. märtsil ilmunud autobiograafia „The Beauty of Living Twice“ – „Kaks korda elamise ilu“ – viitab 63aastase näitlejanna pääsemisele surmasuust. 20 aastat tagasi elas ta üle insuldi ja üheksa päeva pikkuse ajuverejooksu, mis võinuks ta hauda viia. Ajurabanduse tagajärjel oli peaaegu kogu vasak kehapool tegutsemisvõimetu. Vasak silm ei näinud, vasak kõrv ei kuulnud. Superstaar on rääkinud, et ei suutnud peaaegu kolm aastat oma nimegi kirjutada. Nüüd aga on ta valmis saanud 2021. aasta ühe oodatuma teose, mälestusteraamatu, mida maailma mõjukamaid naisi, USA teletäht Oprah Winfrey nimetab jõhkralt ausaks, rahutuks ja püüdlevaks. 

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99