Oskar SüvariFoto: TV3
Inimesed
30. märts 2021, 14:02

Rannamaja-Oskar vahistamisest: mul oli tükk aega peapõrutus ning verd voolas. Seejärel pandi kott pähe... (3)

"Kõigepealt peksti mitmeid kordi näkku, misjärel tõmmati jõuga autost välja asfaldile. Löödi pead veel vastu maad," meenutab "Rannamajast" tuntud Oskar Süvari Kroonikale hetke, mil ta vahistati.

"Mul oli päris tükk aega peapõrutus ning verd voolas. Seejärel pandi mulle omaenda kott pähe, et ma ei näeks, kuhu mind viiakse. Ühel hetkel visati mind autosse ning hoiti seal kinni kuni selle hetkeni, mil nad jaoskonnas ehk Pärnu maantee politseimajas mul koti peast tõmbasid," kirjeldab Oskar.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.

Õhtuleht kirjutas jaanuaris, et laia joonega aetud narkootikumiäri viib kohtupinki kokku 15 tuntud ja vähemtuntud inimest. Prokuratuuri teada veeti kahe aasta jooksul eri riikidest Eestisse kokku meelemürke, mille tänavamüügist oleks teeninud koguni viis miljonit eurot. Prokuratuuri ja politsei andmetel liikus grupi käest läbi vähemalt 263 kilo marihuaanat, kilo ketamiini ja 2,4 kilo kokaiini ning tuhandeid ecstasy tablette pluss veel paar kilogrammi kristalset ecstasy’t.

Süüdistuse sai ka Rannamaja-Oskar, kelle ema sõnul on muidu alati kärsitu ning muidu sõgeda elustiiliga poeg vanglas olnud ootamatult rahulik: "Nagu Buddha munk, nõuab raamatuid ja kirjatarbeid."

"Rannamaja" septembris eetrisse minevat hooaega tutvustava avapeo ajal augustis oli Oskar juba trellide taga politseinike valvel all, kuid milliste tegude pärast, jäi siis veel selgusetuks. Salvestamise ajal juulis rääkis Oskar Õhtulehele, et otsis saatest elu armastust. "Minult on küsitud, et kui ma leian siin saates kellegi, kes on minuga samast soost, et kas ma kutsuks ta endale kaaslaseks," rääkis ennast biseksuaaliks nimetav noormees. "Kui on klapp olemas ja asi paistab toimivat, siis miks mitte. Ma ei häbeneks kaamera ees seda."