Foto: Erki Pärnaku
Tele
30. märts 2021, 08:03

Tohoh! Taavi Libe ja Jürgen Pärnsalu enam „Duublit“ ei juhi. Libe: küsimus oli saate arengus tervikuna (23)

Raadio 2 uut päevakajalist saadet „R2 Pulss“ hakkavad juhtima vaheldumisi Taavi Libe ja Robin Juhkental.

Varasemalt Vikerraadios hommikuprogrammi juhtinud Libe on rõõmus, et saab naasta raadiomajja ning Raadio 2-te, kirjutab Menu.

„Mulle väga meeldib raadiot teha ja praegu oli sobiv hetk, nii et mul on hea meel, et Kristo Rajasaare helistas ja pakkus seda mulle,“ räägib Libe.

TV3 saadet „Märgatud Eestis“ juhtiv Libe kinnitab, et raadiosse tuleku tõttu teletööle punkti ei pane. „Teleplaane on päris palju – „Märgatud Eestis“ jätkab sügisel ja teisi ideid on ka.“

Kuigi mullu sügisel sai Taavist TV3 saate „Duubel“ saatejuht ning lõpuks läks nii, et nad Jürgen Pärnsaluga juhtisid seda vaid reedeti, on kutid nüüdseks saatejuhtide kohalt sootuks vallandatud.

„See, et minu ja Jürgeni juhitud reedene „Duubel“ ei jätka, oli juba enne „Ōhtust vahetust“ („Õhtune vahetus“ on eriprojekt, kus igal nädalal juhivad „Duublit“ erinevad tuntud inimesed – toim.) selge. Kevadhooajal jätkan „Duublis“ reporterina, nagu olen ka „Ōhtuse vahetuse“ ajal olnud,“ ütleb Libe Kroonikale.

„Paljud vaatajad olid rōōmsad ja mōned ka vihased, nii et tasapaksu kulgemist ōnnestus vältida, mis ongi minu jaoks peamine,“ lisab ta. Täpseid vallandamise põhjendusi Libe avada ei taha. „Ikka põhjendati, täpsed põhjendused jäägu ikka meie majja, aga küsimus oli saate arengus tervikuna.“

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.