Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
3. aprill 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 4. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kiire ja paindliku mõtlemise planeet Merkuur jõuab Jäära märki. Küllap suurendab see veelgi su aktiivsust, tekitab vajadust teistega hoogsalt mõtteid vahetada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Mine koos toreda inimesega väljasõidule või proovi uue hobiga tegelemist. Ühtaegu kasulik ja tore on õppida, see käib mängleva kergusega põneva tegevuse kaudu.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Külasta võimalusel oma vanemaid või vanavanemaid. Küll näed – suhtlus toob sära silma mõlemale osapoolele. Nad oskavad hinnata seda, et sa neid meeles pead.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ideaalne päev kallima seltskonna nautimiseks. Ärge jääge oma igapäevasesse miljöösse. Sõitke kuhugi kaunisse paika, kus saate olla looduses või tutvuda vaatamisväärsustega.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sind võib vallata tuju mööda poode kolada, ilusaid asju vaadata. Küllap tekib ka kihk endale midagi soetada. Ära siiski väga kiireid otsuseid tee.

Neitsi
23. august – 22. september

Emotsioonid on kenasti tasakaalus, oskad märgata enda ümber head. Suudad tundeid sõnadesse panna ja julged need välja öelda. Küll näed – positiivne tagasiside on kiire tulema.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ehkki on pühapäev, võiksid tööasjade planeerimisele mõelda. Näed võimalusi, kuidas tegevusvälja avardada või siis leida moodus ülemustele silma jäämiseks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Täna tuleb küll sõbraga ühendust võtta! Isegi juhul, kui ilm pole parim, võiksite ikkagi ette võtta retke loodusesse. Midagi vahvat kogete kindlasti, pealegi saate palju nalja.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tõsine meeleolu võib sind hommikul vallata, ent peagi hakkab päev helgemaks muutuma. Puhkepäevast hoolimata oleks soovitatav mõelda rahaasjadele ja karjääriplaanidele.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Uni võib rahutu olla, ent kui juba väljas valgeks läheb, saad mõnuga pühapäevahommikut nautida. Ära nii laisk ole, et kodus vedeleda, tänasesse päeva kuulugu seiklus.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kipud olema väheke laisavõitu, eelistad passiivset puhkust. Jääd pigem koju mõnusasse tugitooli. Maailma avastad hoopis raamatut või ajakirja lugedes.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tundub, et avatud on palju uksi ning sul on suurepärane võimalus valida, millist teed minna. Ent kui põhjalikumalt süvened, märkad paraku, et kõik ei ole pooltki nii lihtne.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Kui oled ise aktiivne ja uuele avatud, juhtub uuel aastaringil sinu elus olulisi asju. Sul on vaja end pidevalt arendada. Töises vallas usaldatakse sulle ilmselt kandev roll. Vastutuskoorem kasvab, ent kannad seda rõõmuga, sest nüüd on sul ka suurem vabadus asju ümber korraldada. Õnnelikuna tõmbad ka armastust ligi.