Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
2. aprill 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 3. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Laupäev aeg soosib aktiivset suhtlust õdede-vendade ja teiste sugulastega ning ka läbikäimist naabritega. Näita üles sõbralikku seltskondlikkust, kasvõi telefoni teel.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul on raske endale midagi keelata. Ümberringi on palju ilusat ja ahvatlevat, mille peale sa mõnuga raha raiskad. Eriti meelsasti ostad midagi kodu kaunistamiseks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sobiv hetk suhtlemiseks lähisugulastega, võtmaks ühendust vanematega. Võimalik, et kuuled neilt häid ja toetavaid sõnu, nad on sinu üle uhked.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ilmselt lased end teistel kaasa tõmmata nende ettevõtmistesse. Kõik, mis toimub, ei ole sulle siiski meelt mööda. Hoia rahakotil silm peal, ära lase selle sisul tuulde lennata.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ilmselt ei suuda sa endale midagi keelata. Oled optimistlik, helde ja lõbujanuline. Hea meelega kutsud ühe lähedase inimese külla ja kostitad teda hõrkude roogadega.

Neitsi
23. august – 22. september

Liiga palju mõtlemine, igasuguste võimaluste kaalumine mõjub pigem pidurdavalt. Otsustaval hetkel julgelt, jõuliselt ja kiirelt tegutsedes võid jõuda ammuse unistuse täitmiseni.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Teemad, mida sina tõsiselt võtad, võivad kellegi jaoks naeruväärsed tunduda. Näed meeleheitlikult vaeva oma ideede kaitsmisel. Ära lase teiste arvamusel end kõigutada!

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Abiks nii varasemad kogemused kui ka võimalus toetuda headele partneritele ja nõuandjatele. Kui abi vajad, suudad tänu heale vaistule parima abimehe leida.

Ambur
22. november – 21. detsember

See, mida sina vajad ja tahad võib olla risti vastupidine su partneri soovidele. Ära võta elu liiga tõsiselt. Vaidlemise asemel valmista talle väike tore üllatus.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Domineerivad kerged ja lõbusad meeleolud. Sul jätkub seikluslusti, raske on ahvatlustele vastu panna – toidu ja joogiga tasuks siiski piiri pidada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Naudingud on elus esmatähtsal kohal. Sul ei ole iluprotseduuride, riiete ja muude ilusate asjade jaoks rahast kahju. Leiad, et võid endale mõndagi lubada, et oled seda väärt.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võid end väsinuna tunda, isegi juhul, kui viimastel päevadel puhanud oled. Tänane päev sobib pigem passiivseks puhkuseks. Suhtlemine õnnestub paremini naisterahvastega.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Algaval eluaastal pane enda jaoks paika, mis on oluline ja mille nimel tasub pingutada, millest aga on targem loobuda. Küllaltki keeruline on seis raha- ja äriasjus. Edukamal perioodil säästa nendeks päevadeks, mis on raskemad. Uute ideede juurutamine nii hästi ei edene, jää parem vana ja äraproovitu juurde.