Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
1. aprill 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 2. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Paned tavapärasest suuremat rõhku oma välimusele, sest ilusana tunned end enesekindlamana. Ehkki pealtnäha paistad julgena, väreleb su südames omajagu ebakindlust.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oodata võib mingeid muutusi, aga see, kuidas sa nendega kohaned ning kuivõrd palju need sulle häid või halbu emotsioone toovad, sõltub eelkõige sinust endast.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Januned uuenduste järele, samas aga ei suuda kuigi hästi keskenduda. Et midagi enda elus paremuse suunas muuta, pead olema järjepidev, mitte lihtsalt lootma heale õnnele.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ole viisakas, isegi juhul, kui kellegi tegevus sind närviliseks muudab. Pole mõtet tüli norida, pigem proovi tüütute tüüpidega nii vähe suhelda kui võimalik.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Su ellu tulevad tagasi teemad, mis on kunagi lahendamata jäänud. Ehk oled need juba unustada jõudnud, ent aeg sunnib sind minevikku tagasi vaatama.

Neitsi
23. august – 22. september

Pingutad kõvasti, et võimalikult paljudest üritustest osa võtta ning kõiges kaasa rääkida. Kui tahes palju sa ka ei rabaks – kõike sa nagunii ei saa ega suuda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Hindad oma võimeid realistlikult ning suudad planeeritu tasa ja targu ellu viia. Oled hoolikas ning praegu saavutatud tulemustel on pikaaegne positiivne mõju ka tulevikus.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Miski, millega oled kaua vaeva näinud, peaks nüüd ometi lõpuks valmis saama. Saad palju tähelepanu ning kuuled ohtralt kiidusõnu, see suurendab tegutsemislusti.

Ambur
22. november – 21. detsember

Lased teistel end palju mõjutada, ärev õhkkond teeb sindki närviliseks, teiste probleemid rikuvad su tuju ning ei lase rahulikult oma asjadesse süveneda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võiksid minna mingitele põnevatele kursustele, aeg on hea ka väljasõiduks või matkamiseks, Võib tekkida soov mõnel ekstreemsemal spordialal kätt proovida.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

On oluline, et oleksid ise aktiivne – sul on suurepäraseid võimalusi, aga asjad ei juhtu iseenesest. Keegi armastab sind, aga ootab, et sina teeksid otsutava käigu.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Nüüd võib juhtuda, et mingi minevikus tehtud hoolimatu tegu või mõttetult räägitud jutt tuleb kuidagi päevavalgele ja tekitab arusaamatusi sõprade või naabritega.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Algaval eluaastal on energiatase kõrge. Töine edu saadab sind eelkõige juhul, kui su tegevusvaldkond võimaldab loomingulist lähenemist või on kuidagi kunstiga seotud. Töös on palju kasu omandatud tarkusest, aga ka heade ja tarkade inimeste soovitustest.