Brigitte Susanne HuntFoto: Robin Roots
Inimesed
26. märts 2021, 20:49

JÄLLE KINNI? Brigitte Susanne Hunt on suhtes tuntud hüpnotisööriga! (92)

"Kõik küsisid, kas me suhtes: vastus on jah," teatab Brigitte Susanne Hunt sotsiaalmeedias, poseeridest tuntud hüpnotisöör Ants Rootslase käte vahel. 

"Ants on imeline inimene mu eluteel!" sõnab Brigitte Õhtulehele, mis vihjab sellele, et siiski on tegemist sõprussuhtega. Natuke täpsemalt uurides, kas tegemist on uue väljavalituga, vastab raadiohääl: "Ei ole peika."

Foto: Kuvatõmmis/Instagram

Märtsi algul kirjutas Kroonika, et Brigittet olla nähtud Juss Haasmaaga käsikäes jalutamas. "Ei, kui ma nii õnnelik olen, et mul on suhe, siis ma annan teile üks päev sellest ise teada," lubas näitleja Juss Haasma Kroonikale.

Konkreetset vastust, kas nende vahel tõesti miskit enamat võiks olla, Brigitte ei anna, jäädes endale omaselt salapäraseks. "Käsikäes lausa? Ei saa kinnitada..." oli Juss segaduses.

Veebruari pani selgeltnägija "Duubli" saates Brigitte nais- ja meesenergiad nii hästi paika, et Mart Sanderi pool korraldatud pokkeriõhtul hakkasid sädemed lendama Brigitte ja näitleja Toomas Kolgi (33) vahel. "Midagi seal susises, tundub, et loits toimis," sõnas Mart Sander Kroonikale, kes koos Brigittega "Duublit" juhtis.

Brigitte ise jäi sel teemal taaskord salapäraseks: "Ma ei kommenteeri nüüd ega tulevikus ühtegi oma lähisuhet puudutavat detaili enne, kui on õige aeg."