Ženja FokinFoto: Kuvatõmmis/Instagram.com/zenjafokin
Inimesed
26. märts 2021, 15:25

Pisarates Ženja Fokin: Toompeale peab saama nooremaid inimesi, kellel on arusaam päriselust (129)

„Olen küll eemal, kuid mõtlen kaasa kodustele asjadele. Jääb vahest mulje uudiseid vaadates, et Toompeal resideeruks justkui parem inimrass ja poliitikud elitaarsemad,“ tõdeb Ženja Fokin Instagrami stoorides.

„Saan aru, et olukord on keeruline, aga lahendus ei peitu selles, et palkate uusi kommunikatsiooni- ja  PR-agentuure, kes mõtlevad välja mingeid kampaaniad nagu #sesthoolime. Päriselt, kas te hoolite?“ küsib Ženja pahaselt. „Ma arvan, et tuleb minna inimeste sekka ja uurida, millised on pärisinimeste lahendused ja, kuidas saavad hakkama pered, kus mõlemad lapsevanemad töötavad restoraniäris, kohvikus, kaubandused –  kust nad saavad raha, et maksta ära maksud ja toit lauale tuua,“ lisab ta.

Ženja pöördub oma jälgijate poole ja ütleb: „Ma usun, et teiega pole vaja rääkida kui sõimerühmaga ja näpu viibata, et kui kohe korralikuks ei hakka, siis suve ei tule, sest teil on endal mõistus peas ja pea kahe õla vahel olemas. Distantsi hoidmine, käte desinfitseerimine ja suurte prallede ära jätmine on tänases hetkes igaühe jaoks mõistlik tegevus.“

„Teate, kui suurt süüd ma tunnen iseendas selle eest, et mina olen siin, sina oled seal. Andke teada mulle keegi, kui teil on olukord tõesti p**sis või teate kedagi, kellel on. Milleks mul see Instagram üldse on? Kui saaksin vaid midagi teha...“ mõtiskleb pisarais Ženja, kes pesitseb praegu Balil.

Ženja arvab, et kampaaniate asemel, mida poliitikud teevad, võiks selle raha annetada suurperedele või Toidupangale. „Mul on vahest tunne, et nad ei mõtle peaga. Arvan, et on aeg muutusteks ja Toompeale paksp**sete asemel peab saama normaalsemaid nooremaid inimesi, kellel on osa päriselust ja arusaam päriselust," arvab ta. „Olge hoitud ja terved! Hoidke kokku!“