Nelja-aastane Bindi koos isa ja emaga 2002 aastal. Steve Irwin hukkus 2006. aasta septembris 44 aasta vanusena veealustel televõtetel astelrai rünnaku tagajärjel. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
26. märts 2021, 14:52

Traagiliselt hukkunud krokodilliküti Steve Irwini tütar sai emaks

Austraalia teletähe ja looduskaitsja, 2006. aastal astelrai rünnakus surma saanud Steve Irwini tütar Bindi Irwin on nüüd ema. Tütretirts sündis Bindi ja tema mehe Chandler Powelli esimesel pulma-aastapäeval!

22aastane Bindi teatas Instagramis, et Grace Warrior Irwin Powell tuli ilmale 25. märtsil, mis on ühtlasi nende pulma-aastapäev. "Meie graatsiline sõdalane on kauneim valgus maailmas," kirjutas isa elutööd jätkav Bindi. Ta seletas, et Grace'i nimi pärineb tema vanavanaemalt ning sama nimi on esinenud ka Chandleri suguvõsa naiste seas juba XVIII sajandist saadik.

Tütre teine eesnimi on Bindi sõnul austusavaldus tema isale, vapustavale loodussõdalasele. 

Bindi ja Chandler kihlusid 24. juulil 2019 - Bindi 21. sünnipäeval. Nad olid tutvunud 2013. aasta novembris, kui Floridast pärit Chandler koos perega Steve Irwini asutatud Australia Zoos käis. See on Bindi, tema ema ja venna töö- ja elukoht. "Juhtus nii, et Bindi juhatas tol päeval ringkäike," meenutas noormees tunamullu ajakirjale People. "Mõtlesin: "Wow, ta on vapustav!"" Chandleri sõnul tekkis tal Bindiga kohe klapp. "Sestsaadik pole me tagasi vaadanud."