Johnny DeppFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
25. märts 2021, 15:58

JÄI AMETLIKULT NAISEPEKSJAKS: Deppile ei antud luba kohtuotsust vaidlustada (1)

Hollywoodi superstaar Johnny Depp ei saanud The Guardiani teatel luba vaidlustada Londoni kohtu otsust, mille alusel ta vägivallatses oma eksnaise Amber Heardi kallal ning tekitas temas surmahirmu.

Depp kaebas laimu eest kohtusse Briti kõmulehe The Sun, mille veergudel oli teda nimetatud naisepeksjaks. Kuid Londoni kohtunik otsustas mullu suvel kolmenädalase kohtuprotsessi järel, et asitõendid näitavad: "Kariibi mere piraatide" tähte võib tõepoolest naisepeksjaks nimetada. Kohtunik leidis, et Depp (57) ründas Heardi (34) kümmekonnal puhul ning tekitas temas kolmel korral surmahirmu. 

Kohtotsuse tagajärjed olid kiired tulema: Warner Brosi stuudio survestas Deppi loobuma rollist "Fantastiliste elukate" uues osas. Teda asendab Taani täht Mads Mikkelsen. Ajakirjanduse hinnangul ei taha vähemalt suurstuudiod oma kunagise kassamagneti Deppiga enam mingit tegemist teha. 

Depp palus, et apellatsioonikohus annaks talle loa kohtuotsus vaidlustada. Kuid Hollywoodi staari lootus kohtuotsus tühistada lasta ning uut protsessi nõuda läks luhta. Apellatsioonikohus otsustas täna, et Deppi apelleerimistaotlust ei võeta vastu.