Inimesed

ÕL VIDEO | Tarmukas arstitudeng Orina sõdib TikTokis koroonaeitajatega: räägin videotes eesti keeles, kuid mind kutsutakse sibulaks (5)

LISA KOMMENTAAR

A26. märts 2021, 09:58
Orina, sa oled tõeline pärl! Mulle tohutult meeldib aktsendiga eesti keel, sest see näitab, et inimene püüab vaatamata kõigele seda siiski rääkida. Olen ainult ühe sellise vene rahvusest inimesega kokku puutunud, tavaliselt ikka nii, et ei oska ei taha ei räägi ja siiamaani olin meie Eestis elavatest venelastest üha halvemal arvamusel. Tänan! Oled noor ja tubli ja andekas ja ühel päeval teed arstina palju head. Be proud and never change! xo
Vaktsiin vs koroona 24. märts 2021, 15:35
Vöiks küsida valitsuselt kuna nad laiendavad tervisekindlustust COVID vaktsiinist tekkinud tüsistustele. Kui inimene jääb eluaaegseks invaliidiks vöi sureb CIVID vaktsiini kastutamise töttu, siis on see isiku enesevastutus ja elukindlustus ei kehti! räägime ka sellest aspektist veidi. Kui pöed koroonat siis on sul öigus ravikindlustuse korral haigusrahale ja surma korral kehtib elukindlustus. vaktsiini tüsistustega seda kindlust pole ja üksi Eesti kindlustusselts ei müüd kindlutust COVID vaktiini tüsistuste korral kompesnatasioonist.
24. märts 2021, 14:08
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Oswald24. märts 2021, 14:45
Ekrelasi ja lamemaalasi ühte patta võib vaid inimene kel pole elust ja sündmustest adekvaatset arusaamist. On vaid tühipaljas, argimentideta stampmõtlemine.
Oswald24. märts 2021, 14:46
Sorry! Argumentideta mitte argimentideta. Näpukas..
Päris huvitav. 24. märts 2021, 14:49
Sildistad hoogsalt inimesi ekrelasteks ja lamemaalasteks. Mul tekkis nüüd seoses Sinu kommentaariga küsimus, et sildistamine kui niisugune, millise erakondliku kuuluvusega see kaasas käib?