Robin Thicke ja Miley Cyrus 2013. aasta MTV videoauhindade galal Robini hitti "Blurred Lines" esitamas. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
24. märts 2021, 11:15

Robin Thicke tunnistab alkoholi- ja ravimisõltuvust: „Ma kaotasin enda.“

USA poptäht Robin Thicke tunnistas Dax Shepardi podcast'is, et pruukis oma hiti "Blurred Lines" menuperioodil opioide ja alkoholi, kuid langes hiljuti uuesti meelemürkide lõksu.

"Blurred Lines" oli 2013. aastal maailma kuulsaim lugu, kuid Robini abielu näitlejanna Paula Pattoniga oli purunenud ning käis äge kohtuvõitlus. Samal ajal süüdistasid soulilegend Marvin Gaye omaksed Robinit plagiaadis, kirjutab Yahoo News. Kohtus tunnistas Thicke, et oli aasta otsa elanud otsekui hämus: nii mõjus talle valuvaigisti Vicodin kombinatsioonis alkoholiga. Seni oli ta alkoholi pruukinud ülimõõdukalt.

Hiljem tõstis sõltuvus uuesti pead: Robin jäi üksteise järel ilma oma isast Alan Thicke'ist, mentorist Andre Harrellist ning kodumajast, mis hävines California metsatulekahjudes. "Ma kaotasin enda. Aga olen viimaks üles ärganud," rääkis Thicke taskuringhäälingus. Robin jooksis enda sõnul otsekui vastu seina. "Ma ei taha enam eales see inimene olla."