"Puuduta mind" - Sirje Presnal; Anu Saagim; Monika Palm
Puuduta mind
9. aprill 2021, 12:37

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕLi veebis igal neljapäeva õhtul.

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist.

„PUUDUTA MIND“ 178. SAADE | Hingamisterapeut soovitab: ära raiska oma energiat teiste reageeringute analüüsimisele

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on teadlikkuse ja muutuste vahendaja, tervendaja ja hingamisterapeut Monika Palm. 

Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on teadlikkuse ja muutuste vahendaja, tervendaja ja hingamisterapeut Monika Palm. 

Vaata videot!

Varem või hiljem tõusevad meie elus filosoofilised ja eksistensiaalsed küsimused, mis vajavad edasiliikumiseks vastuseid ja lahendusi: mis on meie elu missioon, kuidas leida üles oma sisemine rahu ja rõõm, kes me päriselt oleme, mis on meie kutsumus, millest/kellest peaksime elus lahti laskma, milline on meie tõeline tõde või miks me siia ilma sündisime?

Edasi lugemiseks: