Prints Harry ja tema väljavalitu abiellusid 19. mail 2018 Windsori lossi kabelis. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
22. märts 2021, 16:24

Abielutunnistus kummutab Meghani väite salapulmade kohta (2)

Hertsoginna Meghan tuli Oprah Winfrey ajaloolises intervjuus muuhulgas lagedale väitega, et tema ja prints Harry olid tegelikult abiellunud juba kolm päeva enne kuninglikku laulatust. "Keegi ei tea seda!" kuulutas Meghan. Kuid jutt salapulmadest ei ole tõsi, väidab The Sun.

Meghan rääkis USA teletähele, et tema ja Harry toonased abielutõotused on neil oma kodus raamitud ja seinale riputatud. "Olime oma tagaaias kahekesi koos Canterbury peapiiskopiga," ütles Sussexi hertsoginna. 

Briti kõmulehe valduses oleva dokumendi andmeil registreeriti prints Charlesi noorema poja ja USA näitlejanna abielu 19. mail 2018 – nende pulmapäeval Windsori lossis. Ka abielutunnistuse koostanud ametnik kinnitab, et Meghan ei räägi õigust, väites, et Canterbury peapiiskop Justin Welby pani nad nende tagaaias juba kolm päeva enne laulatust paari.

Kuninglik paar oma laulatusel, mida viis läbi anglikaani kiriku pea, Canterbury peapiiskop Justin Welby. Foto: Reuters/Scanpix

"Väga kahju, kuid Meghan on ilmselgelt segaduses ning valesti informeeritud," ütles Stephen Borton lehele. "Nad ei abiellunud kolm päeva varem Canterbury peapiiskopi ees."

Borton kahtlustab, et kuninglik paar võis peapiiskopi palge ees vahetada enda kirjutatud abielutõotusi. "See on praegu moes," nendib ta. "Mis veelgi tõenäolisem – see oli lihtsalt [laulatuse] peaproov."