Foto: @teddysphotos/Instagram
Inimesed
22. märts 2021, 10:41

Ed Sheeran esineb oma sõbra ja isakuju matustel

Ed Sheeran saabus täna koos abikaasa Cherry ja seitsmekuuse tütre Lyra Antarcticaga Melbourne'i, et esineda muusikamogul Michael Gudinski matustel.

Daily Maili andmeil laekus Ed Melbourne'i pärast 14-päevast kohustuslikku karantiini, mida ta oli koos perega veetnud Uus-Lõuna-Walesis maalilises Hawkesbury regioonis. 

68aastane muusikamogul Gudinski, kes oli Sheerani hea sõber ja keda on nimetatud tema isakujuks, suri ootamatult 1. märtsil. Tema matused peetakse lehe andmeil 24. märtsil. Plaadifirma Mushroom Records ja Austraalia suurima kontserdikorraldaja Frontier Touring asutaja aitas kolm aastat tagasi organiseerida Edi Austraalia ja Aasia tuuri, millele müüdi üle miljoni pileti. Sellega purustas Sheeran Dire Straitsi rekordi, mis pärines aastast 1986.

Pärast Michaeli surma avaldas Ed Instagramis pika ja südamliku järelehüüde koos mitmete fotodega. Ta kirjeldas Michaeli tornaadolikku elurõõmu ning oskust tekitada teises inimeses tunnet, et too on maailma tähtsaim. Gudinskit on teiste seas avalikult mälestanud ka Kylie Minogue ...

... ja Jason Donovan. "Aitäh, Michael, alati minusse uskumast," kirjutas Donovan oma järelehüüdes.