Prince Jackson 2012. aastal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
22. märts 2021, 10:08

VIDEO | Michael Jacksoni poeg Prince andis haruldase intervjuu (1)

Michael Jacksoni vanem poeg, 24aastane Prince Michael Joseph Jackson juunior ehk Prince on andnud FOX Soulile videointervjuu, milles meenutab lapsepõlve.

Prince oli 12aastane, kui 50aastane Michael ravimite üledoosi tagajärjel suri. "Olen piiritult tänulik isaga koos veedetud aja eest," toonitab noormees. Prince'i sõnul mängis nende kodus alati muusika ning Michael esitles oma kolmele lapsele eri muusikastiile - nii edetabelihitte kui klassikat, nii kantrit kui ooperit, vahendab Iltalehti. Prince matkis enda sõnul isa kuulsaid tantsusamme, kuid on nüüdseks leppinud, et ei oska tantsida ja lauluhäält tal samuti pole. 

Lapsepõlvest mäletab Prince, kuidas inimesed tema isal järel käisid ja teda puudutada tahtsid. Kuid seda, kuivõrd kuulus Michael Jackson on, mõistis poiss alles hiljem. Ta kirjeldab, kuidas vaatas 10- või 11aastaselt videolt isa esinemist "History" turneel. Rahvamassi seas leidus inimesi, kes oma iidolit nähes minestasid. "Küsisin isalt: "Miks inimesed minestavad? Mina näen sind ju iga päev ja ei minesta!"" 

Selle video põhjal järeldas poiss, et tema isa armastatakse väga. "On suurepärane, et inimesed mu isa muusikat kuulavad. See tekitab hea tunde."

Prince'i sõnul rõhutas isa talle õppimise ja teadmishimu tähtsust. Noormees lõpetas 2019. aastal Loyola Marymounti ülikooli, kus ta õppis ärimajandust, kuid nüüdsel ajal juhib Prince heategevusfondi ning aitab oma õde Parist muusikukarjääris.