FILE PHOTO: Aegon Championships FILE PHOTO: Tennis - Aegon Championships - Queens Club, London - 17/6/15 TV presenter Jeremy Clarkson in the stands Action Images via Reuters/Paul Childs/Livepic/File PhotoFoto: Paul Childs
Inimesed
21. märts 2021, 12:27

Jeremy Clarkson Meghani ja Harry intervjuust: monarhia saab hakkama ühe rumala kaabeltelevisiooni näitlejatariga (28)

Meghan Markle`i ja prints Harry kurikuulus teleintervjuu kütab Suurbritannias endiselt kirgi – ajakirjas The Sun avaldab Jeremy Clarkson, et briti monarhia on elanud üle ka hullemat. 

Clarkson meenutab, et britid on hakkama saanud isegi kuningas George III-ga, kes elu teises pooles oli kimpus vaimuhaigusega. Meghaniga seonduvaid probleeme peab Clarkson selle kõrval köömeseks. "Ma usun, et monarhia saab hakkama ühe rumala ja väikese kaabeltelevisiooni näitlejatari banaalsete väljaütlemistega," märgib ta. 

Meghanit teravalt kritiseerinud Piers Morgan pani suure surve tõttu maha "Good Morning Britaini" saatejuhi koha. Clarkson leiab, et seda poleks olnud vaja. Ta arvab, et Meghanist saab naerualune ja ta jääb üksi. "Viie aasta pärast poseerib ta üksi Taj Mahali ees või Vahemerel Playboy jahi peal. Vaene Piers mõistab, et ta kaotas oma töö mitte millegi pärast," tõdeb Clarkson.