Sharon OsbourneFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
21. märts 2021, 10:00

Rassismis süüdistatud Sharon Osbourne saab tapmisähvardusi (6)

Ozzy Osbourne'i abikaasa Sharon on palkanud oma maja valvama turvamehed, sest talle tehakse tapmisähvardusi.

TMZ.comi andmeil on Sharoni ja Ozzy kodu Los Angelese lähistel valvanud juba nädal aega eraturvafirma töötajad, sest 68aastane Sharon saab tapmisähvardusi. Sel nädalal ilmnesid süüdistused, et telesaate "The Talk" ühe juhina tegutsev Sharon kasutas oma endise kolleegi, Hiina juurtega Julie Cheni kirjeldamiseks rassistlikke väljendeid. Lisaks olevat Sharon kasutanud inetut väljendit teise endise saatejuhi, lesbilise Sara Gilberti kirjeldamiseks. 

Sharon sattus hiljuti tule alla ka seetõttu, et ta kaitses "The Talkis" kirglikult oma sõpra, Briti meediategelast Piers Morganit, kes väitis oma hommikusaates "Good Morning Britain", et prints Harry naine Meghani jutt enesetapumõtetest ja depressioonist on lausvale. "Ma ei usu sellest sõnagi," kinnitas Morgan.

Morgan on tuntud endise näitlejanna Meghan Markle'i ühe teravama kriitikuna - tema sõnul olid nad varem sõbrad, ent kui Meghan prints Harryga tutvus, katkestas ta Morganiga suhtluse. Morgani sõnavõtt hommikusaates tõi kaasa televaatajate kaebuste laviini ning ta on nüüdseks saatejuhi kohalt taandunud. 

"The Talk" on Sharon Osbourne'i sõnavõttude tõttu ajutiselt pausile pandud.