Maddox koos ema ja isaga 2013. aastal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
20. märts 2021, 12:00

Jolie ja Pitti poeg Maddox tahab protestiks isa perekonnanimest loobuda (3)

Angelina Jolie ja Brad Pitti 19aastane adoptiivpoeg Maddox on staaripaari pikaleveninud lahutuse ajal andnud kohtus tunnistusi, mis ei jätnud tema isast kaugeltki head muljet. 

Jolie ja Pitti kuuest lapses vanim õpib juba Lõuna-Korea ülikoolis ning andis Daily Maili teatel kohtus tunnistusi täisealisena. Paistab, et Vietnami lastekodust adopteeritud Maddox on isaga nugade peal: poja maalitud pilt polnud kaugeltki meeldiv, kirjutab Daily Mail. 

Briti kõmulehe allika teatel on isa ja poja suhted nii halvad, et Maddox Jolie-Pitti nime kandev nooruk tahab Pitti perekonnanimest loobuda. Angelina olevat sellele plaanile siiski vastu. 

TMZ.com kirjutas 2016. aastal, et Maddox ja Brad kannavad teineteise peale vimma sestsaadik, kui poiss kord eralennukis ema Angelina kaitseks üles astus. Tookord tahtnud Brad Maddoxile kallale tungida, kuid Jolie astus vahele.  Pole selge, mis intsidendini viis, kuid see olnud Jolie jaoks viimane piisk kannatuste karikasse: järgmisel päeval otsustas ta 12 aastat kestnud kooselu lõpetada.

Pitt on tunnistanud, et tema ja Jolie kooselu aitas karile viia tema viinaviga.