Sharon Stone "Ürginstinktis". Foto: AP/Scanpix
Inimesed
20. märts 2021, 11:00

Sharon Stone'ile valetati, et tema jalgevahe ei jää skandaalses stseenis näha (3)

Sharon Stone väidab oma mälestusteraamatus "The Beauty of Living Twice", et tema kõmulisim filmistseen sündis pettuse tõttu.

Ajakiri Vanity Fair avaldas 63aastase näitlejanna peatsetest memuaaridest katkendi, milles Stone meenutab oma läbimurdefilmi "Ürginstinkt" võtteid. Stseen, kus tema tegelaskuju ülekuulamisel oma jalgevahe paljastab, sündis Stone'i väitel ainult pettuse tõttu. Tal palutud püksikud jalast võtta, sest nende valge värvus peegeldavat võtte ajal valgust. Kuid näitlejannale kinnitati, et tema hargivahet filmis ei näidata. 

Stone nägi filmi esimest korda kinosaalis, mis oli täis agente ja advokaate, kellest enamik polnud "Ürginstinktiga" kuidagi seotud. "Nii nägin oma häbemekaadrit esmakordselt." Stone andis pärast seanssi režissöör Paul Verhoevenile vastu vahtimist, lahkus, istus oma autosse ja helistas oma advokaadile. Too kinnitas talle: seelikualuse filmimine sellisel moel oli ebaseaduslik.

Kuid Stone otsustas lõpuks lubada stseenil alles jääda. "Miks? Sest see oli selle filmi ja tegelaskuju jaoks õige ning sest lõppude lõpuks olin selle stseeni ära teinud."