Rein ja MonikaFoto: Erakogu
Inimesed
19. märts 2021, 17:03

Täiendatud! Algselt ilmunud 19.03 kl 11.16.

HÕISSA! Noorkuu laulja Rein Kahro sõudis Dubais abieluranda. Abikaasa Monika: ilma Reinuta hõljuksin kosmoses! (12)

Noorkuu laulja Rein Kahro teatab sotsiaalmeedia vahendusel, et sõudis oma kallima Monikaga abieluranda

Paar abiellus juba 12. veebruaril. Nüüd jagab mees Instagramis pulmapäevast kuumal Araabia Ühendemiraatide rannaliival ka imekauneid pilte, millega teatab, et kannavad nüüdsest naisega ühist perekonnanime.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rein Kahro (@reinkahro)

Värske abielunaine Monika Kahro kirjutab Instagramis, et lma Reinuta oleks ta juba kosmoses."Vähemalt nii ta ütles ja tegelikult, kui hakkan mõtlema, on sellel väga suur tõsi taga – ta toob mind tihti maa peale tagasi."

Monika kirjeldab, et on väga suur unistaja ja suurelt mõtleja, seega realistlik Rein täiustab teda. "Näen maailma pisut teisiti ning järgin oma südant, sisetunnet, kirge, emotsioone ja väga-väga harva nö kainet mõistust. Kui midagi veel pähe tuleb, siis lähen sõna otseses mõttes läbi seinte. Selline olemus on kindlasti mind elus palju aidanud, arendanud ja edasi viinud. Kuid iga äärmus ei ole hea, see võib kehale palju liiga teha ning kui olen mõnes oma projektis sees, ei taju, mis päev või tund on. Meil on alati vaja kõrvale pisut sarnast, aga samas väga erinevat inimest, kes meid hoopis täiustab, toob maa peale tagasi ja vajadusel aitab süstikusse!"

Laulmise kõrvalt ka treeneriametit pidav Rein ja tema personaaltreenerist kallim Monika leidsid teineteist kolm aastat tagasi 10. juunil. Eelmisel aastal laskus mees lõpuks ühele põlvele ja palus Monika kätt. "Tean, et südames ootas ta ettepanekut juba kaua ja oli ehk isegi lootuse kaotanud. Seega polnud tal mingit aimu, et selline asi juhtub," rääkis Rein toona Õhtulehele ja lisas, et kosimine oli tal kavas juba mõnda aega. "Mul olid mõtted ja nägemus. Sõrmus oli igaks juhuks alati kaasas, sest elu kingib hetked, mis tuleb enda kasuks pöörata ja juhust kasutada. Nii läkski..."