"Tantsud tähtedega"Foto: TEET MALSROOS
Tele
9. aprill 2021, 08:44

Kas „Tantsud tähtedega“ naaseb ekraanile? Jüri Pihel: tootmine läheb kallimaks kui 500 000 eurot (11)

Omaaegse menusaate „Tantsud tähtedega“, mis küttis kirgi nii vaatajate kui tegijate seas, võimalik naasmine ekraanile kruvib telekoridorides tasahilju emotsioone üles, kirjutab Kroonika.

Jüri Pihel ütleb, et võrreldes teiste tunniajaste saadetega on „Tantsud tähtedega“ ikkagi viis kuni kaheksa korda kallim. „See on läbi aegade suurimaid formaate, nagu kunagi oli näiteks saatesari „Kes tahab saada miljonäriks?“ – need on lipulaevad,“ leiab Pihel.

„Usun, et tantsusaate tootmine ei ole võrreldes varasemate hooaegadega suurt kallimaks läinud – täna on stuudiod ja tehnika isegi odavamad kui tollal. Need kaheksa saadet-episoodi päris miljon eurot ei maksa, aga arvan, et ma ei eksi, kui ­ütlen, et see läheb kallimaks kui 500 000,“ lisab ta.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.

Kanal 2 programmijuht ja üks omanikke on juba tükk aega mänginud ideega tuua hittdaade taas ekraanile. „Oleme ainult arutanud esialgselt. Vaatame suve poole edasi,“ tunnistas Pihel märtsis Kroonikale. Nii või teisiti oleks otsus glamuurne saade uuesti ekraanile tuua suur samm edasi teleprogrammide meelelahutuse kvaliteedis, kuna just „Tantsud tähtedega“ oli kroonijuveeliks, millega võideti publiku südameid.

„Tantsud tähtedega“ oli Kanal 2 eetris aastatel 2006–2011 oli Kanal 2 eetris. Iga hooaja jooksul võistles kaheksas otsesaates kaheksa tantsupaari. Kõik tantsupaarid koosnesid tipptantsijast ja avalikkusele tuntud tegelasest.

Tuntud nägude seas võtsid toona saatest osa Getter Jaani, Stig Rästa, Koit Toome, Gerli Padar, Mikk Saar, Luisa Rõivas ja paljud teised.