Armie Hammer koos Effiega.Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
19. märts 2021, 09:40

Näitleja Armie Hammerit süüdistatakse vägistamises (4)

Hollywoodi tähe Armie Hammeri ("Kutsu mind oma nimega", "Rebecca") vastu on esitatud tõsine süüdistus: endine partner väidab, et Hammer vägivallatses tema kallal seksuaalselt ja füüsiliselt. Los Angelese politsei on algatanud juurdluse.

24aastane Effie-nimeline naine esitas Hammeri vastu süüdistused algul anonüümselt sotsiaalmeedias Instagrami kontol House of Effie, kuid eile andis ta koos oma advokaadi Gloria Allrediga pressikonverentsi, kirjutab Variety.

"Ma arvasin, et ta tapab mu," kinnitas Effie läbi pisarate.

Naise sõnul kestis nende suhe vaheaegadega aastatel 2016-2020. Ta oli tutvunud Hammeriga sotsiaalmeedias ja kõrvuni armunud. Ent filmikuulsus olevat temaga aastaid manipuleerinud ning vaimselt, füüsiliselt ja seksuaalselt vägivallatsenud. "24. aprillil 2017 vägistas Armie Hammer mind Los Angeleses enam kui nelja tunni jooksul vägivaldselt, pekstes mu pead selle aja jooksul korduvalt vastu seina ja tekitades näole vermeid. Ta pani minu suhtes toime ka teisi vägivallaakte, milleks ma polnud nõusolekut andnud."

uleb märkida, et Hammer oli 2010-2020 abielus teletäht Elizabeth Chambersiga ja neil on kaks last.

Effie rääkis pressikonverentsil nuttes, et Hammer peksis ta jalgu nii tugevalt, et iga samm tegi valu. Naine kinnitas, et püüdis põgeneda, kuid näitleja ei lasknud.

Hammeri advokaadi väitel on tema kliendi kõik seksuaalsuhted toimunud vastastikusel nõusolekul. Tema sõnul räägib naise kirjavahetus Hammeriga tema süüdistustele vastu. "Veel 18. juulil 2020 saatis ta Hammerile üksikasjalikke SMSe, öeldes, mida too temaga tegema peaks. Hammer vastas, et ei soovi naisega seda sorti suhet."

Advokaadi sõnul pole Hammer soovinud Effiele piinlikkust tekitada ega tema fetišeid ja perverssusi avaldada. Ent advokaati palgates ja pressikonverentsi korraldades olevat naine tõstnud teema uuele tasandile ning Hammer on valmis kõike ära rääkima. 

Variety teatel on Effiega ühendust võtnud paljud teised naised, kelle väitel on Hammer ka neid seksuaalsuhte ajal väärkohelnud, kinnitas Allred. Ka Hammeri teine varasem sõbratar Paige Lorenze on ajakirjanduses rääkinud, et tutvus näitlejaga 20aastasena Instagramis nagu Effiegi. Mitmed naised avaldasid House of Effies Hammeri sõnumid, mis viitavad kannibalismifetišile. See on andnud näitleja karjäärile ränga hoobi: agentuur WME loobus teda esindamast ning ta jäi ilma kolmest suurest rollist, sh romantilisest komöödiast koos Jennifer Lopeziga ning telesarjast "Ristiisa" tegemisest.