Inimesed

Näitleja Armie Hammerit süüdistatakse vägistamises (4)

LISA KOMMENTAAR

Ainult19. märts 2021, 13:06
need mehed, kes teavad ussisõnu, võivad naisi juba alguses läbi näha!
Profet19. märts 2021, 11:47
Selliste asjade juures tuleb olla ÜLIMALT ettevaatlik, et last mitte pesuveega välja visata. Tõsine oht on, et igat laadi tülliminekut hakkab vihakandev pool ära kasutama lihtsalt pimedaks kättemaksuks. Ühiskonnas on niigi juba selgelt märgata totaalset liikumist selles suunas, et tervikuna puritaanlus omaks võtta ja isegi meessugu ning naissugu teineteise vastu tülli ajada. On tavapäraseks (kahjuks) muutunud suhtumine, et kui (või "seni kuni") mehe/naise vahel on klapp (sümpaatia), siis loetakse teineteisele öeldu komplimentideks, vastasel juhul loetakse sama tegevust aga ahistamiseks.
Peavalu19. märts 2021, 11:46
Seisukord on väga kriitiline. Mida selliste naistega ette võtta. Eelkõige tuleb hakata ette võtma nendega, kes neid usuvad
Appi19. märts 2021, 13:08
neli aastat ahistas ja peksis jalgu ja tampis pead vastu seina ja......ja ilmusid ka sõbranned välja,keda ka tambiti ja ahistati.Kohutavad naised, kuigi ise olen ka naine, aga see lugu tuletab Mäe ahistamisi meelde. Tema siiski ainult "piilus kaelusest" ja videolt nägime,kes oli kiimas ja tiirutas oma välkuvate rindadega Mäe ümber ja valetas politseile,kuidas Mäe ronis kellelegi selga.MIKS SELLISED ÕUDUKAD KARISTADA EI SAA?