Foto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
18. märts 2021, 20:48

Sissi ülistab oma uut kallimat taevani: ma ei suuda kirjeldada, mis meie vahel on! (15)

Eesti Laulul looga „Time“ teise koha saavutanud Sissi Nylia Benita pöörab oma kaotused võiduks ja kurbuse kasvamiseks. Lauljatar on õnnelik, et talle on sel teel toeks ja peegliks armastatu Madis Birk.

Praegu elab Sissi vanemate juures Viimsis, kuid kavatseb peagi Tallinna kolida. Võimalik, et Madisega kokku. Lauljatar räägib oma kallimast vaid ülivõrdes. 

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.

Jaanuaris rääkis Sissi Õhtulehele, kuidas ta Madisega Tinderis kohtus. „Olime päris pikalt sõbrad. Laadisin Tinderi alla pandeemia tipphetkel. Olime kodus kinni ja ausalt öeldes oli mul inimkontaktidest puudus,“ selgitab Sissi ja lisab, et polnud mitu kuud enne noormehega kohtumist Tinderit avanud.

„Sisetunne ütles, et peaks avama, ja olin vist õe ja Kellyga, kes ütlesid, et pane näpp suvalise inimese peale ja kirjuta – see inimene oli Madis,“ naerab ta, et kohe esimesega täppi pani. Noored hakkasid suhtlema ja kohe esimesel kohtumisel tekkis suurepärane klapp.

„Kumbki meist ei suutnud seda uskuda, sest minu esimesed sõnad talle olid: „Täitsa p*****, ma tean sind kusagilt.“ Inimene on pärit teisest linnast ja me pole kordagi kokku puutunud.“ Seejärel oldi pikalt sõbrad ja nüüd on nad kallimad olnud mitu kuud.

„See kõik toimus hästi sujuvalt. Meil on väga tervislik suhe ja ma olen tänulik selle eest. Olen tänulik tema eest ja kõige selle eest, mis ta on mulle selle ajaga õpetanud. Loodan, et suhe kestab kaua, ja kui ei kesta, siis ju see peab nii minema.“