Harry ja Meghan USA jutusaatekuningannale Oprah'le intervjuud andmas.Foto: HARPO PRODUCTIONS/Reuters/Scanpix
Inimesed
18. märts 2021, 10:49

Ekspert: Harry ja Meghan tõmbasid rahuläbirääkimistele ise vee peale (11)

Kuningakoja eksperdid on veendunud: Harry ja Meghan on kõvasti kahjustanud oma võimalusi Briti kuningliku perega pärast kurikuulsat Oprah Winfrey intervjuud ära leppida. 

Nimelt heidetakse Sussexi hertsogipaarile ette privaatvestlusi CBSi teletähe Gayle Kingiga, kes on Oprah' lähedane sõbratar. 66aastane King rääkis esmaspäevases hommikusaates avameelselt oma nädalavahetuse telefonivestlusest Harry ja Meghaniga. Kingi kinnitusel on Sussexid endiselt meeleheitel, kuid Harry telefonivestlusest isa ja vennaga ei olnud mingit kasu. 

Kuningakoja allikad rääkisid Daily Mirrorile, et eravestluste sisu avaldamine kolmandatele osapooltele saab kuninglikus peres üksnes ärevust ja pahameelt põhjustada. "Sellelaadne käitumine võib tugevasti õõnestada nende kahe leeri vahelist usaldust ja takistada edasiliikumist."

Ka kuninglik biograaf Penny Juror rääkis Briti kõmulehele, et Kingi ootamatud paljastused võivad kuningliku pere liikmeid Harry ja Meghani suhtes vaid veelgi valvsamaks teha. "See on šokeeriv usalduse kuritarvitamine. Pere hakkab nüüd muretsema, et kõik, mida nad Harryle ütlevad, võib Ameerika televisiooni sattuda."

Buckinghami palee insaiderid toonitasid: kuninglik pere ei kavatse oma vestlusi Harry ja Meghaniga ajakirjandusele kommenteerida.