Seidi VoogreFoto: Stanislav Moshkov
Tele
17. märts 2021, 21:07

Seidi Voogre skandaalsest „Duubli“ sketšist: äkki lõpetaks selle teema ja liiguks edasi? (9)

Eelmisel reedel lahvatas TV3 saates "Duubel: Õhtune vahetus" skandaal, kui Marta Laan ja Liisa Pulk kehastusid "Rannamajas" osalenud Seidi Voogreks ja Ada Nelkeks. Kuigi juhtunust on möödas mitmed päevad, on teema endiselt päevakorras, kuid isegi Seidi on sellest väsinud...

Pärast kõnealust paroodiat ummistus Seidi postkast paljude kirjadega – ühed kaitsevad Seidit, teised aga arvavad, et ta ise on selle endale tekitanud. "Ma ei saa aru sinu debiilsest loogikast? Ise oled solvunud Marta ja Nele peale ja siis ise seal "Rannamajas" teed maha teisi ja ropendad. Sa oled puhas l*ts, loogiline, et sind järgi tehakse," krjutab talle keegi kasutaja kris.tel526.

"Ma viimast korda ütlen, et äkki lõpetaks selle teema ja liiguks edasi?" vastab Seidi seepeale. 

Foto: Kuvatõmmis/Instagram.com/seidivoogre

Skandaal sai alguse, kui näitlejannad Marta Laan ja Liisa Pulk esitasid sketši, milles parodeerisid sarjast "Rannamaja" tuntud Ada Nelket ja Seidi Voogret. See kõik ajas karvad turri nii saate sotsiaalmeediajälgiatel kui muidugi Seidil ja Adal endil. 

Peamine, mis Adat ja Seidit ning ka televaatajaid solvas, on tõik, et nali läks kiiresti väga isiklikuks: mängu toodi Seidi isa, kes hukkus autoõnnetuses, kui tüdruk oli vaid kolmeaastane. Ka heideti nalja tema psoriaasihaiguse üle: "Mul tuli psoriaas pähe, arvasin alguses et see on paks kõõm, aga siis sain aru et pärisin selle isalt. Thanks, dad!" rääkis Seidiks kehastunud Marta Laan ning näitas taeva poole V-märki.

"See on väga lame, kellegi surnu mängutoomine… mina võin seda nalja teha, ma olen isa koopia. See on minu nali, mida teen: thanks, dad! Aga sellest kinni hakata ja järele teha ei ole okei. Psoriaas on haigus, millega võitlen iga päev ja sa arvad, et see on jube naljakas. Vau," rääkis Seidi oma Instagrami loos.

Sõna võttis ka Ada. "Kui endal pole loovust sketši ise kirjutada, võiks vähemalt jälgida ka muid meie TV3 Play seikasid, kus Seidi Voogre korduvalt maininud oma isa surma. Häbiväärne. Samuti avaliku elu tegelane olemine ei õigusta seda kiusu, mis te meie poole olete saatnud terve see nädal „Duublis“. Vabandus enda õigustamisega ei ole vabandus," kirjutas Ada Urmas Eero Liivi kommentaari peale.