Prints William ja Meghan koos kuningliku pere liikmetega mullu märtsis jumalateenistusel, mis oli nende viimane ülesastumine Briti kuningliku pere tegevliikmetena. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
17. märts 2021, 16:17

OHHOO! Meghan kritiseeris kuningakoda ja Kate'i juba oma ammuses blogis (4)

Hertsoginna Meghan pildus Oprah Winfrey intervjuus Briti kuningliku pere pihta kriitikanooli. Lisaks väitis ta, et ei teadnud prints Harryga tutvudes tema perest midagi. Kuid see ei vasta tõele.

Meghan kinnitas Oprah'le, et tal polnud enne Harryga tutvumist aimugi, mida kuningliku pere liikmete elu ja kohustused endast kujutavad - ta olevat saanud kuningliku pere liikmeks täiesti naiivsena.

Kuid Insider.com märgib: 2014. aastal kommenteeris toona veel vähetuntud USA näitlejanna Meghan Markle oma elustiiliblogis Harry venna prints Williami ja Kate Middletoni pulmi. "Väikesed tüdrukud unistavad printsessidest, aga mina tahtsin olla väeprintsess She-Rah," kirjutas Meghan ja seletas, et tegu oli koomiksitegelase He-Mani kaksikõega, kes on oma jõu poolest tuntud kuninglik mõõgakangelanna.

"Mingist Tuhkatriinust me siin küll ei räägi," lisas Meghan ning märkis, et täiskasvanud naistel paistab lapsepõlveaegne printsessiunelm endiselt südames olevat. "Vaadake kasvõi kuninglikku laulatust ümbritsevat pompoossust ja lõputuid jutte printsess Kate'ist." 

Meghan paljastas Oprah' intervjuus, et kuuldused, nagu ajanuks tema enne oma pulmi Kate Middletoni nutma, ei vasta tõele - lugu olnud hoopis vastupidi. Prints Williami naine aga olevat temalt pärast lillekimbuga andestust palunud - seega ei pea Meghan õigeks nende konflikti lahti rääkida.